Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wasi terorysci mali też tak mają,że jak zobaczą,że mama wychodzi z pokoju to RYYYYYK ??![]()

Jak ja tu wytrzymam? Nawet nie wiem czy M zostawił mi wózek w piwnicy, bo wieczorem mówił że mam sama go sobie zanieśc![]()
Aj, nie marudzę już. Idę się ubrac i nie wiem co dalej będęrobic bo na nic zupełnie nie mam ochoty
Ale Wam życzę bardzo miłego dnia![]()

zdjęcia Filipka są super, a mi się najbardziej podoba to z pieskiem, na którym sobie patrzą w oczkaMz po spacerku, teray sobie drzemamy.Filip bawił sie chwile na trawie w ogrodzie, ale sie śmiał, raczkował i cały czas "heheheh" Potem bawił sie z pieskiem,wymęczony usnął bez żadengo ale....
A ja zamiast robic lekcje, to wstawiam zdjęcia ze spacerku, bo tak mi sie podobają.

) - ja też jestem tego zdania, że nie należy w sobie wszystkiego skrywać, ja też często swojemu wykrzyczę to co mi leży na sercu, czasami aż za ostro, no ale z drugiej strony wiem, że jakbym mu to normalnie spokojnie powiedziała, to na pewnie przeszłoby mu to koło ucha i nawet nie zwróciłby na to uwagi
). Tez zostalismy z jedna pensją i nie do konca wyremontowanym mieszkaniem. Ale powiem Ci, ze ja mam to gdzies. Nie chce czekac za przyjda lepsze czasy, chce miec dzieci i koniec. Moze nie dam im wszystkiego, beda mieszkac w nie wyremontowanym mieszkaniu
Trudno. Powodzenia w szukaniu pracy:-)
zadnych kremów i takich tam. Nadal nie wiem co to moze byc. Moze to tradzik a nie uczulenie?

i ogarnęłam domek coby nie wyglądał jak pobojowisko

ktoś mi stuka w ścianę i chyba będzie wiercić

pewnie małej nie dadzą pospać 

Właśnie Zosia "spaceruje"

Samo miesko- bo taki lubie najbardziej
tzn z cebulka i czosnkiem.