witam was dziewczyny.
u nas masakra od kilku dni malemu ida gorne dwojki.Przez to,oczywiscie,dostal,zapalenia,ucha,i,gardla.Nie,spimy,od,kilku,dni.....
Mamy,tak,juz,drugi,raz,bo,to,samo,bylo,jak,dolne,zabki,szly.Bylismy,u,larygologa,prywatnie,,jak,lekarka,zajrzala,malemu,w,uszy,to,odrazu,przepisala,zaszczyki...
a,juz,wczesniej,lekarz,na,gardelko,zanim,umowilismy,wizyte,u,laryngolog,zapisal,nam,inne,leki,takze,tyle,kasy,poszlo,i,na,leki,itd..Mysle,ze,do,2,dni,zeby,wyjda,bo,juz,je,widac.
P.S.PRZEPRASZAM,ZE,ZAMIAST,SPACJI,UZYWAM,PRZECINKA,ALE,MALY,WYRWAL,MI,SPACJE....
CO,do,jedzenia,u,nas,maly,tez,orzez,te,uszy,nie,chce,jesc,ale,ja,mam,sposob,na,niego,daje,mu,lyzke,i,trzymam,jego,raczke,i,sam,je,wtedy,sie,cieszy,nawet,jak,mu,nie,smakuje,
jest,oczywiscie,caly,brudny,ale,przynajmniej,je.
BUZIAKI!!!!!!!!!!!!!!!
patra-sanepid,zrobil,badanie,tzn,chodowali,cos,tam,zemy,sprawdzic,czy,ma,jakies,bakterie,no,i,nic,u,nas,nie,wyszlo.Czekalismy,5dni
Co,do,pupy,u,nas,tez,zmienialismy,od,razu,pampka,i,tez,smarowalismy,u,nas,pupka,byla,po,prostu,zaczerwieniona,a,widzialalam,u,innycch,dzieci,po,prostu,rany,na,tylku,mimo,stosowania,sudocremu.
u,nas,powrot,choroby,nastapil,w,3,dobie,jak,mielismy,juz,wracac,ze,szpitala,i,przeciaglo,sie,do,tygodnia,wszystkie,rzeczy,ktore,przywiazalam,do,domu,wypralam,czyszcilam,itd
co,do,diety,mysmy,dawali,malemu,duzo,marchewek,albo,rosolki,mleko,z,kleikiem,banany,chrupcie,tez,ale,max,7dni.i,powoli,przywracalam,wszystko,
ogolnie,jak,sobie,przypominam,koszmar!!!!!!!!!!jeszcze,ten,szpital,u,nas,w,oplakanym,stanie....