reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
hejka
łapię jakiegoś dołka :-(
nie mam apetytu :-(
nic mi się nie chce robic w domu :-(
M pojechał do pracy i nawet nie mam się do kogo przytulić :-(
słabo widzę ten weekend :no:
eh... lecę do książki, dobrej nocki wszystkim

ja tez mam dzis dola
maz zaraz po pracy pojechal do kumpla pomagac w przeprowadzce wiec nie wiem kiedy wroci
ehhh ksiazke tez bym se poczytala ale juz wszystkie pochlonelam wiec zostaje mi net
milego wieczoru

no i nie udało mi się do was wpasć wczoraj już nie miałam siły:-:)-:)-(
tak mnie coś głowa bolała, ze :szok::szok::szok::szok:
a teraz też wpadłam na chwilkę się przywitać bo za 15 min idę do pracy, a tak mi się nie chce z domu wychodzić, bo wieje i leje, pogoda okropna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no nic miłego weekendu wam życzę, maylaszku udanej zabawy na weselu, i ślicznego słoneczka dla wszystkich,
Justyś buziak dla twojego synka;-);-)kolejny miesiąc już za nim:tak::tak:

Czesc

Moze wam sie przydadza info od neurologa . Moze troche uspokoja mamy co sie smuca,ze dziecko czegos jeszcze nie robi :

Bylsmy na kontroli u neurologa - wszystko ok!! :-)
Dostalam tez cenne porady dot. prawidlowego rozwoju dziecka - tzn. zakaz prowadzanie dziecka za raczki i motywowania do chodzenia oraz zakaz stania, zakaz chodzikow, pchaczy, wozkow itp. Za to starac sie aby dziecko jak najdluzej chodzilo na czworaka i lezalo, pelzalo, bawilo sie na brzuszku. Im dluzej bedzie raczkowac i im pozniej zacznie chodzic tym lepiej dla kregoslupa i nozek dziecka. Mniejsze prawdopodobienstwo wady postawy + lepszy rozwoj.
Tak, wiec mamusiki co sie smuca, ze pociechy robia cos pozniej to tylko z korzyscia dla nich!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak:Oczywiscie , jak dziecko czegos dlugo nie robi a juz dawno powinno to co innego.

My pobieramy znow mocz i juz nie daje rady.... Nie moge zlapac :-) :-)

Witajcie, ruszył portal AktywneMamy.pl

Zapraszamy was do logowania się.

By to zrobić najpierw należy wyczyścić cookies ( pomoc znajdziecie tutaj : Czyszczenie pamięci podręcznej i usuwanie plików cookie : Pliki cookie - Konta Google - Pomoc )

a następnie

1) zalogować się i wejść w panel kontrolny waszego konta na babyboom.pl ( znajduje się na ciemnozielonym pasku na górze strony)
2) Wejść w Moje ustawienia > Edytuj swój profil
3) W profilu na samym dole strony zaznaczyć TAK obok hasła "AktywneMamy.pl" i kliknąć "zapisz zmiany"
4) Wejść na stronę Aktywnemamy.pl i zalogować się tym samym loginem i hasłem , które jest przez was używane na babyboom.pl

Pozdrawiam

Bestyja :p

Ostatnia edycja:
Ech kobity jakiie tu tłumy ostatnio
Witam się tak w ogóle. Pogoda się jeszcze do końca nie określiła, trochę słonka się pokazuje i chmury jakieś ciemne również się nad nami przemieszczają.

Oj chyba wysuszę głowę i pojedziemy sobie na jakieś zakupki z Karolinką.

Życzę wszystkim przyjemnej soboty, imprezowiczkom udanej zabawy a tym w domkach, żeby był ładny dzionek do spacerków:tak:
Zmykam na razie.

witam!
My wczoraj caly dzien spedzilismy w katowicach a dokladniej w gornoslaskim centrum zdrowia dziecka...... na laryngoligi masakra...caly dzien zglowy... dlatego,ze mimo brania antybiotyku nie schodzila goraczka caly czas 39C a pod uszami opuchlizna.. rano mial tambadanie to,byla 10.00 a nastepne badanie o 15. i nadrugim badaniu lekarz byl w szoku,
dlatego,ze nadrugim badaniu bylo juz zapalenie i to male wjednym uchu,a,wczesniej,bylo,zapalenie,obustronne,
goraczka,spadla,wynik crp,ujemny,opuchlizna,znikla, a nic,w,tym,czasie,niedostal,zadnego,leku...oczywiscie dlatego,ze,wtym,czasie,jak,spal,sobie,w,poczeklani,wyszedl,mu zabek.
teraz,co,zabkowanie,jestesmy,pod,kontrola,laryngologa.

Lekarz,powiedzial,ze,to,bardzo,rzaki,przypadek,ale,zdarza,sie,ze,caly,organizm,tak,zle,reaguje,na,zabki,

dzis,nam,pojawil,sie,juz,drugi,zabek,najpierw,jednak,poleciala,krew,z,dziaselka...
Ja,normalnie,oszaleje,z,tymi,zebami,to,dopiero,4,zeby,jeszcze,tylko,16:crazy::crazy::crazy:

nic,zycze,udanego,weekendu.:tak::tak::tak:

widać że weekend zawitał, bo mamusiek na forum mniej, :-:)-:)-(

przez cały dzień tylko kilka postów :sorry2::sorry2::sorry2:
u nas pogoda się poprawiła i mała nawet była z tatą na 2-godzinnym spacerku,:tak::tak::tak: a ja w tym czasie sprzątałam,przed południem byłam w pracy, a po południu mieliśmy, jeszcze gości, a jutro też nas nie będzie bo jedziemy do moich rodziców do gdańska;-);-);-) i mam nadzieję, że pogoda dopisze i że uda nam się pokazać naszej małej nasze polskie morze Bałtyckie:tak::tak::tak:, taki chcemy jej zrobić prezencik z okazji ukończenia 9 miesięcy, bo my będziemy świętować jutro :tak::tak::tak:
odezwę się pewnie w poniedziałek z rana bo następny tydzień pracuję na zmianę popołudniową, więc poranna kawka oczywiście z wami:-p:-p:-p

reklama
Cześć Kochane!
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Smutno mi i tyle.........:-( Jestem samotna straszliwie. Dobrze,ze chociaz mam neta i Was....
Ide chyba spac...Dobrej nocki!

Do góry