reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
a nóż teściowa spróbuje:tak: będzie miała to szczęście,hhheeee

Dobra, lecę, bo mi się oczy już kleją
Fajnie laseczki,że jesteście :-)
Tak dawno straży nie było

Buziole kochane:-D:-D:-D:-D

No to witam i zaczynam ten sobotni piękny (przynajmniej u mnie) dzionek

Tak, czasem trzeba trochę postrażowac w nocy :tak::-D No i na galaretkę poczekac :-D

Moję Dziecię położyło się samo w poprzek łóżeczka i śpi :-D Nawet mleka nie chciała

Co by tu jeszcze napisac, chętnie bym komuś coś odpisała, ale widzę że jeszcze tu nikt nie zawitał, ale wiadomo, weekendzik trwa......

JUSTYNKO a maly byl wpiety w pasy???? Pytam sie,boja dosc czesto wpinam tylko w dolne pasy (Lena ma zcasme fazy,zenie toleruje szelek tych z gory, zwaszcza jakc hce siedziec trzymajac sie barierki, to te pasy jej w tym przeszkadzaja) I czasem sie zastanawiam czy ona mi wpieta tylko w te dolne nie fiknie....

KAMLOTKA ale sie usmialam!!!!!!!!!!!!! Kamis rządzi!!

Kamilka, Madzia i Justyś WY ZBOCZUSZKI JESTEŚCIE :-D:-D:-D:-D a myslałam że ja jestem zboczona :-D:-D:-D:-D fajnie się Was czytało :-D

Kama, włóż następnym razem teściowej korniszona to przestanie chrapać:-D

Justyś i jak tam zapodałaś komuś kopala ?

Madzia jak dziś nastroje?

U nas pogoda ładna, tj świeci słonko i na nim jest ok 20st ,ale w cieniu ledwo 10 i do tego wieje :eek:

Ja w pracy, po pracy do domu bo przyjeżdża Marka babcia ( i znów będę prać obicie wersalki w miejscu gdzie ona będzie siedzieć bleeeeee:eek::no::eek:)

nie mam chęci na jej wizytę do tego teściowa i teść.

A wogole moja teściowa jakaś jeb... jest powiedziała że ona w domu jak z Jula siedzi to ją ma na rękach cały czas bo wtedy ma pewność że dziecku nie stanie się krzywda !!! IDIOTKA JAKAŚ !!! :wściekła/y:
to niby ja Jula ma się uczyć nowości skoro jest na rękach z ta debilką :wściekła/y:

M dziś w szkole do 20 jutro też. Poszedł dziś na egzamin z rachunkowości i nic nie umie leniwiec nawet ksiązki nie otworzył przez 2 tyg.

Beacia, może Mari faktycznie ma od nabiału te krosteczki? ciesze się że wyniki ma dobre :-)

A wogóle Jula tez już się puszcza, ale rzadko i na ok 15sek. Ale za to jak to robi to tak się chichra , hmm taka radość z puszczania się to co to będzie jak zacznie chodzić:-D

Beata korniszona to by zjadła. to musiałoby byc coś innego.... hmmmmm??? No chyba że z moją nową przyprawą Kamis :-D:-D:-D:-D

Stopi rządzi, rządzi..... Skopiowałam to od ku zynki z NK :-D:-D

witamy!
ale tu dzis cicho chyba wszystkie mamy korzystaly z pogody :) u nas bylo naprawde cieplo, bez spacerku sie nie obyło:tak:szkoda tylko z M na uczelni...
wlasciwie caly ten tydzien bylismy sami bo M zakladal inst.elek. i mu zeszło,
Mały ostatnio zle sypia, w dzien prawie w ogole nie chce a w nocy sie strasznie wierci, wydaje mi sie ze to od leku, na szczescie jest do wtorku wiec jakos wytrzymam..

Milego weekendu!

My dzis caly dzien spedzilysmy na piknikniku dla dzieci i doroslych z zespolem Downa. Julka (moja siostra) miala pokazy tanca, nawet kilka solowek . Lena wyspiewala sie i "wytanczyla" !!!!!!!! Tylko uslyszala muzyke i od razu cale cialo w ruch i spiewy - pianie Dzieciaki Lene wysciskaly
Ja oczywiscie jak zwykle na takich spotkanich oczy jak szklanka... zupelnie nie radze sobie z emocjami jak na raz jest tyle niepelnosprawnych osob.... i takich maluszkow ledwo chodzacych bylo tez sporo... a jaka sliczna roczna dzieczynka !!!!!
I tylko potwierdzam sie w przekonaniu,ze ja bym nie dala rady wychowac takiego dziecka...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
warto mieć coś takiego w szafce, tak na wszelki wypadek :tak::tak::-D:-D:-D

WITAM!!!
ja tylko na chwile MELASZEK do apteczki pierwszej pomocy tąm przyprawe włożyć.
Kama powinna mieć ten specyfik non stop.

A mi dziś budyn na oknie stygnie,karpatke robie:-).
Galaretke tez synkowi zrobiłam ,ale za szybko zielona wlałąm do czerwonej i wyszła zgnita zieleń:eek:.

STOPI nie był przypety wogóle,ja dolny klips gdzies położyłam ,a na górne go nie przypinam bo to nic nie da chyba:dry::-(.

BEATKO niestety nikomu nie zasadziłam kopala,ani w dupala ,ani w paszczola!!
:-:)-:)-:)-:)wściekła/y:
Mąż mówi ,że jeszcze dwa dni i on sam mi zasadzi kopala bo :no:wytrzyma ze mną:confused::eek:!

reklama
Justynka ja przypinam Lene , bo jak jej nie przypne to zaraz by mi wyleciala z wozka... ona bardzo lubi sie wychylac z wozka podczas jazdy, tylko wtedy tak ja pisalam na dole jest przypieta... chyba musisz Julka tez caly czas przypinac,zeby Ci drugi raz nie fikna...

Do góry