reklama

Lipiec 2009

tralalala może skonkretyzuj do czego i do kogo chciałaś się dołączyć :-D

No nic laseczki dobrej nocki życzę.

Adamo już miał pobudkę, dałam nurofen i śpi... jutro chyba jeszcze przed snem dam mu jakis paracetamol w czopku, może będzie mu lepiej... A ta dwójka dalej nam nei wyszła :/ Niech się wreszcie pojawi, bo spac przez nia spokojnie nie mogę... tzn. Adam nie może, a ja z nim ;)

reklama
Asiu, wybacz to niedopatrzenie,:-(:-(:-(:-( Nie fochaj się już na mnie...
Ojjeeej, to by była imprezka :-) Jak możesz, to przyjeżdzaj, będziemy w pub JAN, stolik już zarezerwowany, wódeczka się chłodzi, a co najlepsze, moje kolezanka, któraa w sobotę ma urodziny , stawia:-p:-p:-p:-p
Nocleg gwarantowany:-D:tak::-)

Madzia wybaczam :) Zmykaj do męża i bawcie się dobrze. Ja chyba też uciekam. Dobranoc

Niutka jeszcze zdażę???:-)

Ja dzis znów samotna, bo mąz ma zjazd:sorry2: Ale chyba powoli przywykam:tak: Poza tym mam takiego fioła na punkcie robienia zaproszeń, że mnie niemal nic innego nie interesuje. I mam plan- po powrocie z urlopu (09.07-18.07) wystawie na allegro swoje zaproszenia i zobaczę jak by to było. Czy bym sobie radziła za wszystkim i przede wszytskim czy byliby jacyś chętni:sorry2: I jeśli bedzie fajnie, to wszczynam starania o własną działalność:tak: Może będzie cos z tego...

Beatko- Słoneczko, na pewno z nózkami Marisski będzie ok. Tak jak pisza dziewczyny- dostaniesz skierowanie na rehabilitację, pokazą Ci jak cwiczyć i bedzie dobrze.
A co do plam- mnie sie czasem zdarza za bardzo przypiec dekolt i wtedy tez skóra schodzi. Wtedy jak któras pisała uzywam peelingu takiego bardzo drobniutkiego i smaruje kremem z filtrem i opalam. Wszystko sie po jakims czasie wyrównuje:tak:Po plamach nie mam śladu.

Kochana Asiu!!!!
Najlepsze zyczonka dla Ciebie!!!
A skoro sprawi Ci to przyjemność, to masz kwiatuszka ode mnie:

Ewa koniecznie wklej zdjęcia w sukieneczce!!!!

Justys mnie tez ostatnio nie chce się pisać, ale czytam wciąz namietnie wszystko co piszecie:tak::-D

Wczoraj byłam na babskiej imprezce. Dziewczyny z mojej byłej pracy-tzn ze szkoły robiły grilla i zostałam zaproszona:cool: Jak wyszłam o 16tej, tak wróciłam o północy, a męzus córcia się zajmował. Nawet raz do mnie nie zadzwonił. Podobno wszytsko było ok, Zosia jak aniołek, zadych absolutnie problemów.;-)
Ona w ogóle ostatnio tylkko tatuś i tatus. Jak tylko go zobaczy, juz leci i do pójścia spac go nie opuszcza:tak:.

Pod koniec lipca moja najlepsza psiapsióła ze studiów bierze slub. Chciałabym cos oryginalnego wymysleć jej na prezent, ale jak narazie nie mam pomysłu. Chodzi mi o dodatek do prezentu bo kupuje jej seriws obiadowy luminarc:
05438 LUMINARC TAMAKO SERWIS OBIADOWY 19 DOMINUS (1085745757) - Aukcje internetowe Allegro

komplet filizanek:
10121 LUMINARC TAMAKO SERWIS KAWOWY 12EL DOMINUS (1092212298) - Aukcje internetowe Allegro

i sztućce:
NOWOSC Sztucce MIA białe VIALLI DESIGN 24szt (1087125577) - Aukcje internetowe Allegro

ale chciałbym wymyslic cos fajnego- np koszulki z jakimis smiesznymi napisami dla nowożeńców.
Gdybyscie miały pomysł, to prosze o podpowiedź.

A co myslicie o prezentach?

Moje dziecko spi- noc odsypia bo ndal sie niestety budzi 3 razy:no: A ja jestem niezywa. Do tego ta okropna pogoda- u nas siapi ciagle i jest zimno brrrrr. Kiedy wreszcie bedzie słonko znowu???

Witam sie z rana!!!

Niutka je się chętnie kawki napije, a masz mleko? bo mi się skonczyło:-( a kawki bez mleka nie lubię:-(

U nas nocka ok:-p Filip całą przespał, obudził sie o 7 , lezelismy w łózku i teraz zasnął:szok::tak::-D - nie narzkeam, heheheh

Aniu,
dobry pomysł z zaproszeniami,na pewno sobie dasz radę. A co do prezentów, to znając Ciebie wymyślisz coś ekstra:tak::tak::tak:

Kurcze mam nadzieje,ze dzis moje soczewki przyjdą, wrrrr, bo oslepne

Miełgo dnia:-):-)

Hej ho! :-)

Asiu wszystkiego naj z okazji urodzinek, ja jak zwykle po tyłach jestem :tak:

Iwon gratulacje dla Dominisia :tak: A tak Ci cierpliwie tłumaczył że wszystko w swoim czasie i widzisz :-D

Kamlotka, Beacia jak ja wam współczuję tych teściówek, zajęłyby się czymś innym a nie głupimi komentarzami i wtrącaniem się w cudze życie... A co do plam u mnie zawsze skutkował peeling, balsamy nawilżające a potem do opalania i w zasadzie wszystko się samo wyrównuje

Niutka jak juz robisz impreze kawkową to wpraszam się też, ale ja już mam zrobioną więc się tylko przyłączę jeśli mogę :-)

Maylah rzucam mleczkiem!

Aniu ten zestaw jest śliczny... a co do dodatków to naszej artysce chyba nie trzeba pomagać, jak już coś wymyśli to i tak wszystkich na kolana powali :)

Ostatnia edycja:
Kawa na stole , mleko i cukier też , jeszcze tylko przyniosę talerzyki i murzynka i możemy kawkować , sorrki ,że to się przeciągło , ale Maksiul sie tak skupkał ,że kąpiel była konieczna! Częstujcie się kobietki , ja lecę włoski sobie umyć , puki królewicz śpi!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry