Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

I nie popuszczę za żadne skarby. Beatka tez będzie , prawda??

podeszłam bliżej i ją pogłaskałam po nóżce a ona "zostaw ją bo obudzisz" wiec mnie już zdrzaźniła i powiedziałam jej że TO MOJE DZIECKO WIĘC WIEM CZY MOGĘ JĄ DOTKNĄĆ CZY NIE! aa i rano powiedziała że Jula przytyła ostatnio że na pewno to dlatego że jej nie daję już szczawiowej a ja mowie że daje raz na kilka tyg a tyje bo już je normalnie bo ząbek wyszedł. A ta szok
jak to ja znów daje, choć serio nie daje. Wogóle nie wiem czy pisałam ale raz spotkała moją koleżankę i jej powiedziała żeby mi przekazała żebym nie dawała Julii szczawiowej bo jej kości rozpuszczam i będzie na śruby miała
powalona 

A też bym sie skusiła 

Dziwne to dziecko moje zamiast beczec to on sie z kupa najlepiej bawi
:-)Gratki dla małego chodzika! A co do kupy to u nas to samo , tak to łazi i marudzi , a jak kupsko w pampersiaku to dziecka nie ma! Chwalić sie można w szczególności z osiągnięć dzieciaczków, po to jest to forum!Dzien dobry kochane
U nas ok.nocka w miare,obyło sie bez syropków:-)
W koncu mamy dzis słoneczko i zapowiada sie całkiem ciepło,wiec miedzy spaniem i sprzataniem na dzis mamy zaplanowany spacerek,spacerek i jeszcze raz spacerek,musimy sobie odbic ostatnie dwa dni:-)
Moje dziecko własnie włazi do szuflady,utrapienie z tymi szufladami,moze kturas moze polecic jakies niedrogie zabezpieczenia zeby miałograniczony dostęp do nich.Wkuchni mam powsadzane łyżki wazowe
A no juz pisałam na zamknietym,ale jestem taka dumna z syna ze musze sie i tu pochwalic jak moje dziecko pieknie chodzi,wczoraj pirwsza próba a dzis juz 3 metry przeszedł i zatrzymał sie na drzwiach tarasowych bo moze by dał rade dalej,a dupina mu sie majta ze szok,ale rozczula mnie ten widok.A ja myslałam ze do roczku mu sie zejdzie bo boi sie za jedna reke chodzic jak mu jedna puscic to beczy,rzuca sie na podłoge i jest obrazony
Przepraszam ze samolub i chwalipieta nic nikomu nie pisze ale znów mam zaległosci bo wolne chwile poswiecam na szukanie ofert pracy w necie.
No i chyba mamy kupe bo dziecko samo grzecznie sie bawi a to w 90 procentach oznacza kupeDziwne to dziecko moje zamiast beczec to on sie z kupa najlepiej bawi
:-)
Zmykam go przebrac i na spacerek,do pózniej laseczki:-)