reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny...hm.... jak by Wam to powiedzieć...znów robiłam test za wcześnie:zawstydzona/y: Pierwszy dzien spodziewanej miesiaczki mam dopiero we wtorek, no ale
nie mogłam sie doczekac...:zawstydzona/y:
noi nie mogłam, no i zrobiłam...i my wyszła taka bledziutka druga kreska, ze nie wiem dalej czy jestem w ciązy czy nie. Kreska jest, ma kolor różowy ale jest ledwo widoczna. Do tego stopnia, ze w pierwszej chwili gdy spojrzałam na test, stwierdziłam, ze nic nie ma. Dopiero po chwili dojrzałam tą bledziznę.

We wtorek powtórze test i sie zobaczy. Trzymajcie kciuki.
Teraz zmykam sprzatac w domku bo z wrażenia błądze po mieszkaniu bezczynnie i nic jeszcze nie zrobiłam:sorry2:
Pa!

reklama
Hej dziewczęta ;-) U nas dziś pogoda fajna... troszkę wieje, ale słoneczko sie przedziera między chmurkami :-) Mam nadzieję, że jutro już będzie żarówa ;-)
Mężulo pojechał z Tomim i swoim bratem po bratanicę, a ja siedze i robię winietki na weselny stół. Tzn. na razie napisałam all nazwiska w wordzie, przygotowalam do druku i wysłałam parze młodej do akceptacji. W poniedziałek kupię papier i wydrukuję.

Adam poszedł spać... Mam chwilę dla siebie i dla Was więc nadrabiam :)
Buziaki i miłego weekendu!

Hejka
Jednak noc była w miarę, obyło się bez płaczu.

Aniu, ja myślę że to jednak Jasieniek :tak::tak::tak::tak:

Co do śmiesznych prezentów Młodym, to u mnie widziałam poduszki, lub całą pościel gdzie po jednej stronie było napisane DZISIAJ TAK KOCHANIE, a po drugiej DZISIAJ NIE KOCHANIE

A koszulke tez widziaam z napisem GAME OVER a nad napisem para młoda i np u mnie w jednym sklepie haftują imiona na ręcznikach

No nic dziewczyny, ja uciekam, jestem u mamy i tu dzisiaj spędzam dzionek

Pozdrawiam serdecznie

Dzięki dziewczynki!
Pościel fajna:-D Ale ja bym juz nie chciała wydawac duzych pieniędzy, bo prezent i tak mnie juz kosztuje ponad 500zł. Myslałam nad koszulkami ale nie mam pomysłu na napis czy rysunek.

A co do Jasieńka- o niczym innym tak nie marzę. Skoda, ze on nie moze zapukać w brzuch i powiedzieć: jestem, mamusiu;-)

Dzięki dziewczynki!
Pościel fajna:-D Ale ja bym juz nie chciała wydawac duzych pieniędzy, bo prezent i tak mnie juz kosztuje ponad 500zł. Myslałam nad koszulkami ale nie mam pomysłu na napis czy rysunek.

A co do Jasieńka- o niczym innym tak nie marzę. Skoda, ze on nie moze zapukać w brzuch i powiedzieć: jestem, mamusiu;-)
Oj dmuchawcu czuje dobre wibracje co do ciebie ! (ostatnio ich nie czułam) chyba będzie ta druga kreska we wtorek!

Witajcie Lipcóweczki po krótkiej nieobecności :P
Wybawiłam się normalnie superrrrr:-p:-p:-p, nie powiem ile flaszek w cztery obaliłyśmy, bo wstyd normalnie, ale kaca nie było za duzego, znaczy się PRAKTYKA CZYNI MISTRZA:-D;-):-p

I jak narazie raz w miesiącu się spotykamy, yyyy w tym to juz drugi......

Widzę, ze za dużo się nie działo, ale
chwila, chwila, czy ja dobrze widzę ( dzis juz lepiej)

Anulko kochana, Trzymam kciukasy ,zeby to Jasinek zapukał do Ciebie , a za parę m-cy porządnie Cię skopał po żebrach:-):-p

Ewcia, wyglądasz rewelacyjnie!!!!!!!!!!

Beatko Gratulacje dla Alanka, kolejny chodziarz Lipcowy

reklama
Ewa super pościel, chyba kupię taką Młodym jak pójdę na wesele :tak: Mam jeszcze trochę czasu to pomyślę też nad czymś śmiesznym :-D

Aniu Jasio zapuka, i to niebawem :tak:

Madzia dobrze że już masz wprawę :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry