reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny gdzieś pisałyśmy o kubka z rurką tylko nie bardzo moge znaleśc a właśnie zamierzam kupić Olkowi z Toommee tippe butelke i przy okazji Jasiowi kupie tylko nie wiem jaki ten kubek ...

reklama
Dzięki Ci Kobietko ;)) bo robie zakupy akurat przed wczasami a Jasio nauczył się pić przez rurke to mu kupie a cooo ;)
dostałam premie za urodzenie dziecka to szaleje ;D

A kiedy to nastapi ? Ja teraz dzieci obkupie bo dostalam małą premiee a w poniedziałek jade na zakupy i mam zamair wykupić większość sklepow ;))

Dziewczyny gdzieś pisałyśmy o kubka z rurką tylko nie bardzo moge znaleśc a właśnie zamierzam kupić Olkowi z Toommee tippe butelke i przy okazji Jasiowi kupie tylko nie wiem jaki ten kubek ...

Ala, ja mam zwykły z baby ono i mała 2 dni temu się nauczyła z niego pić w ciągu 5 min, ale żeby było śmieszniej , dziś się nauczyła pić z kubka LOVI 360st no szok jestem z niej strasznie dumna !

Dziewczynki poczytałam Was ale padam na ryjek, muszę się kłaść bo o 9 mamy iść mieszkanie oglądać. Odezwę się jutro :-)

Mariska kochana całuski dla Ciebie z okazji Twojego święta !

kochana MARISSO MAYU SCZESCIA ,ZDRÓWKA I PREZENTÓW KUPE I PRZY PIERWSZY KROCZKACH DUPCI NIE POTUCZONEJ!!!:tak::-)

EWO JA tez jak wezme pierwsza wypłate zaszaleje :tak::tak:;-):-D:-D:-D:-D:-D!

ALICJA zapomnialam Ci odpisac.
Julek przesiał smoczek i nie umialam znalesc ,dopiero po dużym miesiacu sie odnalazł,zawisł na łóżeczku (powiesił sie ,chyba miał dosc ssania;-):-D),troche Jula marudził ,ale nie hosteryzował w sumie to nie wiem czy za smokiem czy nie,ważne ,że teraz nie chce.

Bo dzieci maja takie okresy,sa takie chwile ,że dziecko zmiany przyjmuje bez awantur .
Te mamy które maja wiecej niż jednego brzdaca wiedza o tym .
Roczek jest jedym takim faktem ,pozniej chyba pół roku jak pamietam !:sorry:

ACHA ALLA nigdy nie mów nigdy .
Moja mama nie chciała wcale ,pozniej tylko jedno czyli mnie:-).
A ma szescioro gębulek i jedno martwe rodziła :-(!!:-):-):-):-)
Zas jej siostra chciała dużo a ma tylko parke !:confused2:

u mnie bezsenności ciąg dalszy :-( znowu spać nie mogę :-(

a do tego cały czas pada i jest zimno, mam tylko nadzieję, ze na weekend się wypogodzi, bo mi podczas imprezy dzieciaki zaczną wariować w domu, a myślałam, że będzie pogoda akurat na spacer, aby energię mogły stracić na placu zabaw:-p:-p

idę wysuszyć główkę i zrobić śniadanie M i niebawem do pracy

wpadnę popołudniu

Witam i ja z samego rana

Wczoraj mnie nie było, więc życzę Marrisce wszystkiego naj, dużo słoneczka i uśmiechu

Adudz to wcale nie znaczy że nie jadą w takie same miejsce ;-) Ale tego bym im nie życzyła ;-);-):-D Jak sie dowiem gdzie, to napisze

Justzsia widzisz ja z domu nie musze wyjeżdzać a i tak mam super wakacje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny :)

Justysia no tak tak :) ale póki co więcej dzieci nie planuje może za jakieś 10lat ... wtedy może akurat będzie córeczka :))

Ja będe szalec w poniedziałek po urodzinach :)) zrobie sobie taki prezent i pojde i będe wydawać pieniądze ;))

Dziewczyny zrobiłam dokładną liste co biore ze sobą na wakacje nie do rodziny :) wkleić ją? Bo nie wiem czy jeszcze jest potrzebna jesli Ania już zrobiła taką rewelacyjną ;)

------------------------------------------

A czytałyście o tej tragedii ? O tej dziewczynie która zgineła w 8 miesiacu ciąży ? Strasznee... osierociła 2 synków :) teraz miała urodzić córeczke we wrześniu...
Jak się czyta o takich tragediach to wszystkie problemy stają się takie proste i łatwe ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry