adudz82
Lipcowa mamusia :)
no to witam się i ja
kamilko u mnie jak na razie nie pada, ale pewnie będzie bo za oknem pochmurno i szaro,
Gratuluję dobrej zabawy imprezowiczkom

ja na wesele muszę jeszcze poczekać prawie 3 miesiące
Kamilko no i gratulacje z okazji rozpoczętych "wakacji" po raz kolejny mozesz sobie odpocząć, to i raczej możesz być pewna, że nie będą one krótsze niż 3 tyg

a co do @ to mi się też po ciąży pozmieniało, kiedys miałam co 30-31 dni, a teraz mam co 26-27 dni, no ale plus tego taki, że w miarę regularnie,
lecę kawkę sobie zrobić, więc kto ma ochotę to proszę się przyłączyć, a zaraz pranie będę musiała wywiesić, więc na chwilkę ucieknę, ale wrócę;-);-)
kamilko u mnie jak na razie nie pada, ale pewnie będzie bo za oknem pochmurno i szaro,
Gratuluję dobrej zabawy imprezowiczkom

ja na wesele muszę jeszcze poczekać prawie 3 miesiąceKamilko no i gratulacje z okazji rozpoczętych "wakacji" po raz kolejny mozesz sobie odpocząć, to i raczej możesz być pewna, że nie będą one krótsze niż 3 tyg

a co do @ to mi się też po ciąży pozmieniało, kiedys miałam co 30-31 dni, a teraz mam co 26-27 dni, no ale plus tego taki, że w miarę regularnie,
lecę kawkę sobie zrobić, więc kto ma ochotę to proszę się przyłączyć, a zaraz pranie będę musiała wywiesić, więc na chwilkę ucieknę, ale wrócę;-);-)

ale zrobiłam sobie właśnie soczek malinowy i z soczkiem się przyłączam, ok?
Włoski myłam przy pomocy kubka i miski
;-)

Chce któras troche?
Tylko ręce i całowanie, wkur... mnie ona. Marek był wczoraj na spacerze z małą i zaszedł do matki, a ta zeszła na dół i juz od razu małą z wózka wyjęła i na rece. Marek mowi weź ją postaw niech pochodzi za rączkę a ona ŻE NIE, BO CHCE SIĘ NIĄ NACIESZYĆ i tak się cieszyła na rekach 20 min sucz wredna. Mowię Wam nie znoszę jej !!!
Tylko szkoda że tylko 3!
;-)