daisy26
Fanka BB :)
ho ho ho
widze weekend zaczął się juz na dobre pustki pustki i jeszcze raz pustki-fajnie
a ja do robotki sie szykuje wiec u mnie weekend byle jaki, adulka w miare spi o 24 tylko mleko i przerzucilam ja do łóżeczka i jeszcze spi tyle ze sie wierci co mnie wkurza bo ja spie jak mysz pod miotłą.Czy wasze dzieciaki tez sie rozkopuja i spia bez kołdry ja poprostu juz sama nie wiem czy ja grubiej ubierac czy non stop przykrywac???
moze zajrzepozniej znaczy sie wieczorem-czy tylko bedzie po co tu zagladac- jak adula spac pojdzie
papa
widze weekend zaczął się juz na dobre pustki pustki i jeszcze raz pustki-fajnie
a ja do robotki sie szykuje wiec u mnie weekend byle jaki, adulka w miare spi o 24 tylko mleko i przerzucilam ja do łóżeczka i jeszcze spi tyle ze sie wierci co mnie wkurza bo ja spie jak mysz pod miotłą.Czy wasze dzieciaki tez sie rozkopuja i spia bez kołdry ja poprostu juz sama nie wiem czy ja grubiej ubierac czy non stop przykrywac???
moze zajrzepozniej znaczy sie wieczorem-czy tylko bedzie po co tu zagladac- jak adula spac pojdzie
papa

bo pani pwoiedziała, że dobrze by było z lamówką, a nie tylko podwinięty woal, no i Tomek mi doradził, żebym wzięła zieloną lamówkę... zobaczymy co z tego wyjdzie. Do tego nei 3 panele, tylko 4. 2 dłuższe po bokach i nieco krótsze w środku. U góry ma mi zrobić jeszcze taką falbankę (też z lamówką)... ehhh zobaczymy w piątek
Samopoczucie ogólnie dobrze, tylko na samą myśl że T mi Małą pilnuję, a nie moja mama to aż mnie skręca