reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

ho ho ho
widze weekend zaczął się juz na dobre pustki pustki i jeszcze raz pustki-fajnie
a ja do robotki sie szykuje wiec u mnie weekend byle jaki, adulka w miare spi o 24 tylko mleko i przerzucilam ja do łóżeczka i jeszcze spi tyle ze sie wierci co mnie wkurza bo ja spie jak mysz pod miotłą.Czy wasze dzieciaki tez sie rozkopuja i spia bez kołdry ja poprostu juz sama nie wiem czy ja grubiej ubierac czy non stop przykrywac???
moze zajrzepozniej znaczy sie wieczorem-czy tylko bedzie po co tu zagladac- jak adula spac pojdzie :)

papa

reklama
daisy ja śpie tak samo jak Ty, czyli z 2-3 razy idę ją nakryć. Ubieram na noc teraz body na krótki plus piżamka na długi i skarpetki lub pajaca. Ale ona i tak się wierci przez sen niemiłosiernie i rozkopuje. Najbardziej mnie przeraża to że ona śpi z kołdrą na buzi, uwielbia to , bo się w ten sposób wycisza jak ma zakrytą buźkę i zasypia. Tak więc przy okazji sprawdzam czy oddycha, wiem wiem że to głupie ale już tak mam.

A tu faktycznie pustki...
Ja w pracy zamarzam, masakra mam 13 st a jeszcze zimy nie ma. Chciałabym pracować w urzędzie, tam to w krótkim rękawie zimą można chodzić tak jarają :d

Witam piękne panie ;-):tak::-D

My właśnie z zakupów wróciliśmy. Wczoraj i dziś szukaliśmy kombinezonu dla Toma. W jednej hurtowni dziecięcej w gliwicach jest jeden który się nam podoba, choć kolor mógłby być inny, ale dostawy kombinezonów już żadnej nie będzie. W Zabrzu w hurtowni Viki nie ma nic ciekawego. Wogóle nie było co tam mierzyć Tomkowi. Dzisiaj byliśmy w Decathlonie, ale tam jeszcze wogóle nie ma zimowych kombinezonów. Będą w połowie października i zanim je przywiozą to już wykupią ten co w Kai nam się podobał :no:

Przy okazji zamówiłąm też tą firaneczkę do kuchni... tylko nei wiem czy wioski z niej nie zrobiłam :baffled: bo pani pwoiedziała, że dobrze by było z lamówką, a nie tylko podwinięty woal, no i Tomek mi doradził, żebym wzięła zieloną lamówkę... zobaczymy co z tego wyjdzie. Do tego nei 3 panele, tylko 4. 2 dłuższe po bokach i nieco krótsze w środku. U góry ma mi zrobić jeszcze taką falbankę (też z lamówką)... ehhh zobaczymy w piątek :-D

Miłego weekendu!

a ja sie jako pierwsza witam w niedziele...pogoda u nas beznadziejna
wczoraj kupilam malemu kurtke na zime...i tu do E_MAMUSI...pytalas jaki rozmiar..ja wzielam mu na 92 i jest dobry!! takze bez mierzenia sie nie obejdzie...

spadam na silownie :) potem zajrze co u was---
PS. Joniemu coraz lepiej idzie chodzenie :D

Witam Laseczki.....

Dziękuję, w pracy ok, wyjaśniła się sytuacja w pracu z tą moją koleżanką i też już ok, poprostu w biurze znowu babka naściemniała :no: Brak słów :crazy: Samopoczucie ogólnie dobrze, tylko na samą myśl że T mi Małą pilnuję, a nie moja mama to aż mnie skręca :wściekła/y:

Weekend minął oczywiście szybko, tym bardziej że w sobotę też pracuję, od 9-13. Wkurza mnie też to ile będę dostawać wypłaty, bo zaczynam od tego co na samym początku, a jak odchodziłam to miałam więcęj po podwyżce, a teraz znowu mniej. :wściekła/y::wściekła/y: i do tego nie wiadomo czy wogóle będę miała wolną sobotę (wprowadzono je po moim odejściu) i podobno nie dają odrazu tylko po pół roku pracy. Traktują mnie w biurze jakbym pracowała jako nowy pracownik :no::wściekła/y::crazy:

Dzisiaj kupiliśmy Małej buty na zimę i takie do chodzenia po domu. Njpierw chciałam z Bartka na zimę, potem stwierdziliśmy że na zimę kupimy w CCC, bo i tak za wiele w nich chodzić nie będzie, bo albo sanki, albo wózek... No nie wiem, może zle myślę i wybrałam te lepsze z Bartka do chodzenia po domu i wtedy na wiosnę kupi się też jakieś lepsze. No i w sumie za jedne buty z Bartka na zimę mam teraz dwie pary.

Beacia już chciałam gratulpwać mieszkanka ale pózniej doczytałam o zmianie decyzji, skoro uważacie że tak będzie lepiej to pewnie tak jest, czeka na Was inne, lepsze ..... :tak:
BeatkoZ no faktycznie teksty teśców są rozbrajające :no:
Ada trzymaj się kochana, ale tak jak pisała Justysia to też jego Dzieciaczki i powinien "dawać" bez większych problemów i bez myślenia że jesteś na jego łasce. Ja bez pracy też przecież siedziałabym tu za darmo :no: Także on nie ma nic lepszych tekstów :no::crazy: Ach, Ci faceci....

Kończę Dziewczynki, bo oczka mnie już bolą, do tego dzisiaj tak długo z Gdańska jechałam pod słońce że to też swoje zrobiło, głowa też pobolewa, ach starość nie radość :eek:

reklama
Do góry