reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

reklama
Ja tez sie, Agnieszko nad tym zastanawiam...
Wczoraj ruch jak w Wawie na Marszałkowskiej w godzinach szczytu...a dzisiaj cisza jak makiem zasiał:eek:

Moze sie wszystkie mojego brzucha przestraszyły? :-D

Wiatm !
Wpadam i pisze ,że żyje.
U nas z rana kałuże po zamarzane i szronik śniegu jak u Iwonki jeszze nie było.
Chłopaki już odzienie zimowe noszą,Julus kozakow sie uczy.Ma z kostke ze wzegelu na podbicie i oczywscie nr. wieksze.
Troche sie wkurza,ale on osatanio o wszytkow awantury robi.
Jakis bunt dwulataka już czy coś?!
W ogóle syfiarz z niego ,że hej .rece oadaja .Karol taki nie był.:no::no::no::no::szok:

Musze jeszczepodkurzac, łóżka poscielic,powiesic pranie i sciagnać poskładać :szok:,jesc połówce zrobic i małe gnitki położyć i pierw wyprac.

Z mezem sie nie widziałam od wczoraj no dzis przez chwile w pracy.

No i zaczełąm malowac w koncu sie zebrałam,juz duzo nie zostało,ale teraz nie a kiedy dokonczyc.:eek:
Ale jestem dumna z siebie że zaczełam.

Ewuś zdrówka dla meżusia i siły.
Moj KAROL osattnio we wszystkie nocki przyłazi do nas.

JOANNO GRATULLUJEMY KREDYTU.
Jak jeste czego bo to zawsze kredyt i oddac trzeba ,no ,ale bez tego teraz nie da rady.

ANIU BRZUSZEK MIODZIO

Aga to teraz slomiana wdowa na miesiac.
Oby wam szybko zleciało.
My razem mieszkamy ,a w soboty i niedz. sie widzimy tylko.:-:)-:)-(

dobra spadam ,zanim podokurzam to przeciesz musze syfilizm ogarnac.:crazy:

Hej
Ja się witam....... Po dłuższej nieobecności :zawstydzona/y: Troszkę poczytałam, ale to jeszcze za mało, żeby cokolwiek konkretnego poodpisywać, postaram się z całych sił.
Jeśli mnie jeszcze woóle pamiętacie

Rodzinnie i zawodowo bez zmian, także ogólnie nie mam co pisać. Nic się ciekawego u mnie nie dzieje, poza tym że w pracy wesoło, chociaż to dobre. Z M wmiarę się dogadujemy, żeby nie zapeszyć, ale jest ok, z T bez zmian :no: Ostatnio (może nie wprost, ale dało się to konkretnie odczuć) oskarżyła mnie że Małej nogi podrapałam (dwie małe rysy-nie wiem od czego) Nawet paznokci nie mam :no::no::no: Zauważyłam je jak wróciłam z pracy i wieczorem Małą przebierałam. Brak słów poprostu :baffled:

Lecę poczytać.

Asiu gratulacje!!!!!!!
Justys wiem ze zajeta babka jestes ale melduj sie czesciej

ja nic wiecej z siebie dzis nie wykrzesam bo mam @ i humor nie ten a poza tym przez ta rozlake z mezem mam totalnego dola

Asieńka, gratulacje!!!!!!!!!:-) To co, zapraszasz za..x czasu...na parapetówkę, tak??:rolleyes: Wyobrażam sobie Twoja radość.... oczyma widzę piękne mieszkanko, hehheheh
Zazdraszczam. :-p

Justyś, wiesz co, zaczyna mi brakować Twoich kolorowych postów!!!:tak:;-):tak:

A jeszcze co do ubierania dzieciaków... justyś mnie naszła....
Moje dziecię to jakieś "inne" jest, bo uwielbia się ubierać i przebierać.... Zero stresu. Kocha rękawiczki, kocha rajtuzky, szok! Ciaciany ten mój syncio jest. :-D:-D:-D

No to jaj dzis pierwsza (mam nadzieję, że nie ostatnia:sorry:)

Justyska -masz szczęście, ześ sie odezwała. Juz miałam Cie wzywać:crazy: Co Ty sobie myslisz, my tu tęsknimy!!!:angry:

Asia- gratulacje!!!

A ja se wstałam, śniadanko z mężusiem zjadłam i siedze i czekam na dzisiejsze usg:tak: Ale ono dopiero o 17tej:confused2: Idziemy wszystcy- ja:-D, mężuś i Zosia:tak:

Zaraz będę piła kawke zbożową- ktos reflektuje? Ale do tego mam tylko serek homogenizowany i bułeczkę;-)

reklama
Dziewczyny! Dostaliśmy kredyt! :))))) Za 2 tygodnie będziemy właścicielami naszego pięknego, dużego M!! :) Musiałam się pochwalić:)

Asiu, gratulacje !!!!!!! Jeśli można wiedzieć w jakim banku mieli takie super warunki , że się zgodziliście?

Poczytalam Was, ale nie mam weny na pisanie, tak więc zajrzę później i się odezwę:-)

Do góry