reklama

Lipiec 2009

:biggrin2::biggrin2::biggrin2:;-) Witam wieczornie.

Fioletowa
sprzedam Ci sposób na dogrzanie w sypialni: nastrój, winko i gorący seks i będzie cieplej;-)
Kamlotka tą panią to ja mam w d.... :tak: A Ty pisz, pisz i pisz te CV. Trzymam kciuki.
Beatko dokładnie bezcenne :-D Miłego spacerowania czy w deszczu czy w słońcu.
Aga fajnie, ze młody ok.
Patra tak bywa, że czas pochłaniają nam jak gąbki.....
BeataZ fajnie, że córa już jakieś własne prace przynosi. Moja nie usiedzi z kredką nad kartką, ale długopis + moje dokumenty= świetna zabawa w malowanie.......
Adaaa zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka i dobrych wyników życze. A wiesz że z Karolin to niezłe ziółka są???? Znam to z autopsji, ale ujawniła się dopiero jak zaczęła się dobrze sama przemieszczac, bo wcześniej to grzeczniutka była jak nie wiem kto....:-D
Justysia jeśli masz taki zapał do sprzątania to zapraszam nawet z chorą nogą.:tak:
Patra ja bym tak marzyła o szybkim zrzuceniu 20, ale weny brak i zapału jakoś tak też nie za wiele....
Gocia witaj;-) Buziaki dla mojego zięciunia:tak:
Ewa to musisz go wiecej karmic, bo młodszy starszego przegoni;-)
Brzoskwinka ja chcę kompotku i Twój idzie łeb w łeb z moją Karoliną:tak:

EJ ZWOLNIJCIE BO NIE NADĄŻAM PISAC I NADRABIAĆ....

Zdażyłam..... chyba.....

reklama
WYGRAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAAM!!! W TOTKA!!!!! Trafiłam aż jedynkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Czyli nadal trzeba liczyć każdy grosz :-D

Gabiaz zdążyłaś :-D:-D Ja chce stracić 10 kg... I ważyć 55kg :tak: Od dzisiaj zaczęłam dietę Dukana stosować. W ruch poszła woda, białko, drób, no i otręby :-D:-D:-D Do tego akrobatyczna 6 Weidera.. 7 dzień.. Obym wytrwała :-D:-D:-D:-D Musze się zmieścić w letnie ubrania - to moja motywacja :-D:-D:-D

Ale tu u nas ruch się zrobił wieczorem zrobił, Brzoskwinka chyba Twój kompot tak przyciaga :-)
Patra, Adudz i jak? Kielonki gotowe? :-) Nie żebym namawiała albo rozpijała, broń Boże :no::-D

=============
Pati zapomniałam o Twojej diecie, podziwiam za motywację, ja to chyba tak nie potrafię, a jakiś kałdun mi na brzuchu się pojawił

Ostatnia edycja:
Patra gratuuuuulce, ja to nawet jedynki zazwyczaj nie trafiam :-) A weidera robiłam kiedyś ale chyba po 20 dniach imprezka, zmęczenie i po 3dniach omijaków odpusciłam. A ducana nie dam rady bo musze miec urozmaicona diete raz miesko i owocek. Poza tym to tak mi sie ostro w głowie ostatnio kreci ze najpierw badania zrobie a potem poszaleje z jakąś dietką może.

Brzoskwinka najlepsze stare sprawdzone sposoby....

hehehe rozpijać rozpijać Kamlotka! trzeba laski rozruszyć :-D

noo.. kompocik mniam mniam.. na dodatek mojej roboty! :-D

jutro truskweczki będą :-D

kurde ja to do dukana nie jestem przekonana.. ale za to ONZ sobie chwalę.. 8kg schudłam w miesiąc i bez jojo..
a teraz waga stoi.. bo w sumie żadnej jakiejś diety nie stosuje.. ale też nie obżeram się..

Parę miesiecy temu chciałam zastosowac dietę kopenhadzką. Po tygodniu zrezygnowałam. straciłam ok 3 kg ale tak potwornie się czułam że powiedziałam koniec. Łośka na rękach trzymałam i mi się w głowię zakręciło.. Zawroty miałam wtedy dosyć często. A że wiem kiedy coś jest nie halo to zrezygnowałam. Zobaczymy jak będzie z dukanem. Narazie 1 dzień :-D:-D:-D
Brzoskwinka musze poczytać o tej Twojej diecie :tak:

reklama
Patra na chomiku u mnie masz wszystko o ONZ dieta super! węglowodanowo-białkowa. ja generalnie same sałatki sobie robiłam i byłam napchana i do tego duuużo zielonej herbaty :-D energii co nie miara miałam.. a do tego jaka zdrowa się czułam :-)

adudz82 hehe 3 latka?? hehe to mi się coś popieprzyło.. :P dzięki za oświecenie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry