justysia85
Fanka BB :)
kamila ,a lacidolac czy lakcid nie pomaga ani troche??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdz czy Ci się nie odwadnia. Zobacz jaki ma język (jeśli suchy to źle), ściśnij skórę i jak puścisz to zobacz czy pozostają fałdki (jak tak to źle), zobacz czy nie ma sinych plamek na ciele (Kacper przy rotawirusie miał - to także oznaka odwodnienia). Mała powinna pić co najmniej 2litry wody, herbaty (najlepiej gorzka z odrobioną glukozy), mleka plus jakieś jedzonko - biszkopt, chrupki kukurydziane. Kiedyś lekarka mi mówiła że nawet 4 rzadkie kupy i wymioty to za dużo na małe dziecko! Nie zwlekaj z lekarzem 
I oby sprawy katarowo-uszkowe szybko zniknęły!
co 5 minut zbieram nowe zabawki z podłogi i nie mam szansy by ją umyć bo dzieciaki non stop biegają a to soczek kapnie, a to paluszek sie rozkruszy.
chyba faktycznie moge go już do przedszkola przyzwyczajać - napewno tam nie zginie i da sobie radę. Ostatnio zobaczył w telewizji jakis teledysk i woła "Gitaja! Gitaja!" ja patrzę a tam koles z gitara na ekranie
normalnie wszytsko już powtórzy, dużo powie, i zaczyna skłądać poamijam składnie typu "mama am" tzn "mamo zjedz to" ale składnia typu "hał hał, buda, na dół, dziadzia, hał hał" tzn. "Piesek mieszka w budzie na dole u dziadka jest piesek" albo te bardziej wyuczone "Pczoła, bzzzzzzz, miomek, ullll" = "Pszczoła robi bzzzzzz, daje miodek i mieszka w ulu".

ja jak zauważę to poprawiam, no ale jak widać dzieciaki mają na to czas skoro 3-latki w przedszkolu jeszcze trzymają tą kredkę różnie. No a Julek po mamusi - artysta plastyk :-):-):-)
Stopi z Leną z małą w szpitalu też na jakieś grypsko wylądowała także panoszy sie ta jelitówka, że ho ho 
Do tego położna mówiła o piciu herbatki z liści malin - ponoć dzięki nim poród jest bardziej efektywny
ja skorzystałam z obu porad 

a brzuszek cudo!!!