Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

, zaproszeni ana chrzciny projektować i takie tam;-) Buziaczki!!!
Mężul od piątku był w domu bo wziął urlop. W piątek odwiedziliśmy kuzynke. Ma 4 miesiecznego maluszka, przyjechali z Irlandii, niestety dzisiaj wyjechali.. Kacper co chwilę Marcela głaskał po główce, całował i w bujaku bujał mówiąc "husiu husiu.."
W sobote pobalowaliśmy. Najpierw brat przyjechal z żoną, później przyszli rodzice, a niedlugo po tym kuzynka z zaproszeniem na ślub. Małego sprzedaliśmy mojej mamie na noc i wybyliśmy ze znajomymi na disco. Popili, potańcowali.. Efekt taki że pijanego męża prowadziłam do domu
niedziele kark mnie bolał 

Wrzuce później jakiś filmik.
Tak więc weekend zleciał momentalnie
Tyle szczęścia że to alergia kontaktowa a nie pokarmowa.. Brode od 3 tygodni mial strasznie suchą, czerwoną, w krosty. Myślałam że to od tego że pięśc przez ząbkowanie wkłąda do buzi. Okazało się że zamek z bluzy która miesiac temu mu kupilismy jest z niklu i to go uczula! Wymieniłam suwak na plastikowy no i broda już o wiele lepiej wygląda
Mam mu dawać Zyrtec 10 kropli dziennie no i Calcium. Jeżeli broda sie nie zagoi to mam iść do dermatologa i przepisze mu jakąs maść. Ale poprawa jest, muszę mu tylko bródkę często nawliżać. No i teraz będe eliminować wszystko co zawiera nikiel. Z pokarmowych rzeczy nie muszę, bo skoro dobrze przybiera, nie ma problemów z brzuszkiem, kupy są ok tzn że alergia jest tylko kontaktowa. Ja mam podobnie, wszystkie elementy z ubrań zawierające nikiel usuwam lub jezeli się nie da to maluje lakierem bezbarwnym co jakiś czas. Tak więc eliminujemy wszystko co zawiera nikiel i obserwujemy czy coś innego też go nie uczula. A jak będzie bez poprawy to wtedy lekarz ma coś postanowić..