beata26
szczęśliwa mamusia :)
Alusia, pogoda tragedia, leje od rana, słońca niewiele na najbliższe dni zapowiadają ;/
Niutka, widzialam te Twoje "skarby" masakra !!! ja miałam 8 takich tyciutkich, ale mi lekarz powiedział, że nie dość że one są najbardziej niebezpieczne bo nie obłe tylko takie małe gwiazdki i sie wszędzie wbijają, to do tego mialam już stan zapalny jeden wbity drugi w kanale i w ostatniej chwili mnie cięli. Przykro mi z powodu pracy
Ja od dziś na urlopie, a pogoda tragiczna. Patrzałam na długoterminową to cały tydzien taki ma być na pomorzu ;///
Niutka, widzialam te Twoje "skarby" masakra !!! ja miałam 8 takich tyciutkich, ale mi lekarz powiedział, że nie dość że one są najbardziej niebezpieczne bo nie obłe tylko takie małe gwiazdki i sie wszędzie wbijają, to do tego mialam już stan zapalny jeden wbity drugi w kanale i w ostatniej chwili mnie cięli. Przykro mi z powodu pracy
Ja od dziś na urlopie, a pogoda tragiczna. Patrzałam na długoterminową to cały tydzien taki ma być na pomorzu ;///
Wczoraj byliśmy w Starogardzie w Tesco, bo Mała się pośpieszyła, a obiecałam wanienkę, więc tam kupiłam, dzisiaj już wychodzą, także wanna na wieczór się przyda
Nadal nie woła, przez czas odpieluchowywania zawołała tylko raz
No ale ciągle czekam aż zacznie wołać, miałam wielką nadzieję że oducze do urodzin, ale widzę że nawet się nie zanosi na to by zaczęła wołać, muszę sadzać co godz to przeważnie zrobi

Zapomnieliśmy oboje.... 

;-)