Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Julcia bardzo szybko się zadomowiła w nowym otoczeniu, ładnie tu spi (tfu tfu tfu ) a ja wciąz nie mogę sobie w nocy miejsca znaleźć. W dniu przeprowadzki myślałam że padnę na twarz i nie wstanę przez kilka dni, ale nie dało się odpocząć. Musiałam brać urlop, więc w sumie 3 dni spędziłam na rozkładaniu naszych rzeczy, ogarnianiu mieszkania, załatwianiu spraw w urzędach, energetyce, gazowni itp. Musze jeszcze mała przepisać do innego przedszkola. 

(tzn mam ale nie utrzymujemy kontaktów)
Wymioty gina bardzo martwią, chociaż wyniki z krwi mam dosyć dobre. Muszę tylko jeszcze jak najszybciej zrobić elektrolity. Jak wyniki bedą kiepskie to mam przyjść jak najszybciej i wtedy albo czopki albo szpital i kroplówki. Lekarz by wolał szpital bo czopki mogą (ale nie muszą) zaszkodzić fasolce, a po drugie będzie mnie miał na oku. Decyzje zostawiam jemu bo wiadomo że zdrowie maluszka najważniejsze 
Przed północą wybraliśmy się na rynek miasta ale dosyć szybko była ewakuacja bo strasznie mnie brzuch rozbolał z hałasu

przyzwyczaiłam się do wstawania ok 8, bo do pracy 2 min, a teraz muszę o 7. No i przyznam że mi dobrze poszło, w 1h20 min prysznic, wysuszona głowa, zrobiony obiad, zmyte naczynia, dziecko nakarmione, ubrane i wytulone