Jako że jestem wywołana to piszę.
Tak dziewczynki ranny ptaszek ze mnie bo muszę na 6 byc w pracy a czeka mnie 25km i ciemno jak nie powiem gdzie.Jeszcze z pól roku i mam zamiar wrocić na swoje śmieci czyli do apteki.
Od marczec-kwiecien-maj mam zamiar starac sie o drugiego dzidziusia bo na wiosne 2013 chciala bym urodzic
Adulka od stycznia poszła do przedszkola pochodziła tydzień i złapała kaszlu możliwe ze spowodowany był również przez wypicie 3 szklaneczek szampana pikolo,z kaszlu mokrego przeszło nam na suchy i tak pozostał juz prawie 3-tydzien.
Nic ta moja żaba nie chce łykąć pić ani pryskać tylko potrafi ładnie śpiewać jak widzi np.reklame stodatu albo bronchosolu w tv.
Co u mnie, w tym roku mamy zamiar rozpoczac remont mieszkania czyli kuchnia lazienka przedpokój i pokój ale nadal kasiuchy takiej jak by sie chcialo brak.Chce to już zrobić w tym roku bo dzidziusia drugiego chce.
Myślałąm o scianie w kuchni ze szkła z fototapetą,ale to takie sobie marzenie.
SZKŁO DO KUCHNI, PANELE KUCHENNE SZKLANE (2070597452) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zimno u nas również dobrze ze jutro juz luty czyli krótki miesiac i marzec może wiosna do nas wczesniej przyjdzie.
A i mam dołą bo przez iedzacy tryb pracy przytyłam 8kg w 5miesiecy-katastrofa już sie boję ile zostanie mi po ciąży

najgorsze ze nie mam zaparcia i huk z mojego odchudzania....
Pozdrawiam pa no i miłego dnia