Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No właśnie z tym problem, bo wg OM to już prawie 6 tc, ale wiem, że owulację miałam dopiero w 22dc, dlatego będzie to najprawdopodobniej dopiero 4 tydzień.
Ja na jakims kalkulatorze wyliczylam,ze to 2 tydz,a na innym,ze przeszlo 4.
Ja wg.lekarza owulacje mialam w 16 dc.
To jeszcze tak wczesnie,ze boje sie myslec,ze to prawda.
Rozumiem Cię bardzo dobrze. Ja w marcu straciłam swojego aniołka i teraz też bardzo ciężko mi się przyzwyczaić do myśli, że wszystko będzie dobrze. Ale trzeba myśleć pozytywnie :-)
Ja w środę idę już na drugie USG. Trochę miałam problemów poprzednio i dlatego teraz będą dużo częstsze wizyty co najmniej przez pierwsze trzy miesiące. Ale dobrze będzie moge biegać, warto. ))
Ja tez bym biegala po lekarzach nawet codziennie
Wlasnie przeczytalam instrukcje obslugi testu,pisza tam,ze nawet slaba kreska testowa oznacza ciaze.
Dzwonilam do mojej ginekolog.Powiedziala,ze test moze byc negatywny albo pozytywny....
Witam lipcowe przyszłe mamuśki i bardzo się cieszę że mogę się do Was dopisać....
Jeszcze może nieśmiało bo ostatnie doświadczenie nauczyło mnie nie cieszyć się za szybko...
Bardzo chcemy z mężem doczekać się już naszej pierwszej dzidzi - we wrześniu br. okazało się że jestem w ciąży - niestety w 6 tygodniu ciąży poroniłam samoistnie. Na szczęście nie musiałam mieć zabiegu i możliwość starań się o dzidzie w następnym cyklu - no i udało się . Choć czułam od początku że jestem w ciąży - dzisiaj rano to potwierdził test i tymrazem mam nadzieję że wszystko się uda
Termin wychodzi na 12 lipca
Jutro idę do mojej Pani ginekolog po duphaston
PS. Betiinka gratuluję - z doświadczenia wiem iż Twój teścik jest pozytywny
Zycze Ci spokojnych 9 miesiecy,na pewno wszystko bedzie ok.
Ja mam taka dziwna pania ginekolog,kazala mi czekac z wizyta przynajmniej do 6 tyg.
Przyznam sie,ze ze starchem za kazdym razem odwiedzam toalete,nie chcialabym zobaczyc @...
Dziewczyny,
ogromne gratulacje, spokojnych 9 mcy zyczę!!
Jejku, jak ten czas szybko leci, rok temu też już byłam po tescie ale jeszcze przed wizytą u lekarza....
Betniko mi lekarz powiedział jak dzwonilam, zebym przyszla tydzien po dniu spodziewanej @ (czyli dopiero kolo 12 ) u mnie to bedzie 6 tydzień i 3 dzień (wg. kalendarze babyboom). Wiec nasi lekarze są zgodni :-) pozdrawia