Kasia_P'85
mama serduszkowego Misia
nie no wydaje mi się że masz racje jest na BB odpowiednie miejsce na takie ogłoszenia ale jakby sie czepiać to wcześniej jakaś mamusia założyła wątek z ciuchami ciążowymi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

dziewczyny mam takie przemyślenie (brzmi groźnie),jedna z mam założyła u Nas nowy watek "sprzedam wózek" a przecież jest na to przeznaczone miejsce w innym dziale i każda zainteresowana może tam się ogłaszać, szukać ogłoszeń itp. Nie wiem czy pod fora mam oczekujących jest miejscem na takie "wbijanie się" z marketingiem... wiem że stanowimy potencjalne klientki ale ktoś z jakiegoś względu taki podział tematyczny zrobił. Mam ochotę poprosić o usunięcie tego ogłoszenia.
Jak myślicie? czy tylko mi się czepialski włączył? ;-)

Gratulacje synusia ja czuje ze u nas tez bedzie synmusze sie wam pochwalic ze wczoraj bylismy na usg i ..... bedzie synus![]()
rodzinka uradowana na maksa a my myslimy nad imieniem...