reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

reklama
Czesc!!!
U Was plucha, a nam mrozi, jednak sloneczko swieci:-)

Robaczku, dobrze, ze juz jest lepiej!!
Kochane zycze Wam zdrowka, bo cos widze, ze ta zwariowana pogoda odbija sie na Waszych organizmach.
Wiecej nie popisze, bo musze zabrac sie za zadanie, poza tym slysze, ze mama znowu zaczyna, wiec musze konczyc, chyba jej wytlumacze lopatologicznie, ze zachowuje sie nienormalnie, nikomu to nie sluzy, tylko pogarsza sytuacje.
Trzymajcie sie, jak wroce to moze uda mi sie pocztac, tylko Wy bedziecie juz spaly. Papapapa

witam wszystkie nowe i te juz obecne mamusie w srud lipcoweczek super nasxze grono caly czas sie powieksza :tak::-)
u mnie strasznieeeeeeeee zimnooooooo i mroznoooooooo:tak:
jak tam wsze malenstwa ruszaja sie moje zguba to slicznie daje o sobie znac :tak::laugh2:
juz za dwa dni ide na usg i sie nie moge doczekac bo sie dowiemy plci mam nadzieje ze sie dowiemy;-)pozdrawiam wszyskich serdecznie

Witam nowe lipcóweczki :-)

Robaczku,dobrze że już wszystko oki ;-)trzymam kciuki :tak:...

Moja fasolka,w brzusiu,miała dzisiaj taka czkawkę :-),że normalnie byłam w szoku :szok:...już nie pamiętam jak to było w zeszłej ciąży :no:...fajnie czuć to wszystko na nowo :-)........
......u mnie nadal leje,nawet nocha nie chcę się wystawić a co tu dopiero wyjść z domciu :tak::-:)tak:,masakra....przyjemności laseczki :-)

U mnie jest pogoda pod psem nawet nie chce mi sie wychodzic z domu a mialam isc do "Kauflandu" po ogorki bo wczoraj kupilam i kazdemu posmakowaly a nie byly takie drogie bo kosztowaly nie cale 7 zl za kg

O zgrozo cały dzień siedze w pracy i staram się nadrobić zaległości, a od środy troche się tego uzbierało:sorry2:
Złapało mnie przeziębienie i leżałam w domku i jak na złość i laptop i stacjonarny komp odmówiły wspópracy:crazy: Internet Orange chodził z prędkością 9kb/s :baffled: więc nawet przy otwieraniu poczty traciłam cierpliwość a na stacjonarnym wogóle coś sie pomieszało...

Z tego natłoku informacji aż nie wiem o czym pisać tyle tematów było:confused:...
Chyba najciekawszy to sekszeniu się... mi się niestety nie chce a mój mąż tak się na mnie patrzy że boje się schylić :zawstydzona/y:...

Slonce ja tez kupiłam ostatnio 2 ogórki i dzis juz jednego zjadlam. widocznie dzidzi sie chcialo cos zielonego bo strasznie mi smakowal i ciagle było mi malo.
witam nowe mamusie i zachecam do czestego udzielania sie na forum
pozdrawiam

Witam kolejną mamusie:-):-):-)
Ja też bym coś obróciła do jedzenia ale nie wiem sama co? Jeśli mój apetyt będzię się tak rozwijał to bankowo przekroczę setkę aż się boję ważyć 4 na wizycie;-);-);-) Przestaję karmić i od razu jakieś prochy zacznę brać, bo podwozie w samochodzie nam padnie i jak Flinstony będziemy pedałować po ziemi:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Stopi- już sprzedałam newsa mojemu M. Ciesze się że Kazikowwi nadal chce się tworzyć. Szkoda, ze w moim rejonie wogóle nie koncertuje. Oj poszłabym sobie na taki koncercik. ...ah kiedy minęły te czasy kiedy szalało się na koncertach?

reklama
Asia u mnie bylo na ostatniej wizycie w piatek znów 2 kg na plusie. pytalam sie czy to nie za duzo ale stwierdzil ze spokojnie przybieram na wadze i zebym sie tym nie martwiła.
a teraz wyslalam m do sklepu po fete, mam ochote na pomidorki z feta i cebulka a do tego swieza bułeczka z masełkiem. juz nie moge sie doczekac...

Do góry