reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

Beatko - sliczne imie wybraliście dla córci . Nie wiem, czy nie zauwazyłam wczesniej , czy dopiero teraz napisałaś Roxanka :tak::tak::tak:
Ja to sie boje, żeby Lenka sie nie wdała w mamusie. Bo jak przypomne sobie swoje imprezki, to na pewno jej na nocne eskapady nie puszcze!!!

stopi69 milutko mi że imię małego terrorysty Ci się podoba :-):-):-) mieliśmy dylemat między Zuzią, a Roxanką ale został szybko rozstrzygnięty ;-) Zuzie są takie delikatniutkie jak aniołki, a po nas raczej to mały zamachowiec będzie (tata motocyklista, mama kocha terenówki i błocko) więc Roxanka później Roxi będzie odpowiedniejsze dla dzidzi żyjącej z dwoma wariatami i dwoma buldogami :-):-):-) Co do wdawania się w mamusię ;-) chm... jak by to powiedzieć ... jak ja bym była moją mamą a Roxanka mną to chyba bym ją musiała ukatrupić (oczywiście w przenośni) to tylko moją mamę można było podejżewać o tyle cierpliwości i wyrozumiałości dla mojch wybryków ... Dzięki kredytowi zaufania u mojej kochanej BABCI która niedawno odeszła w wieku 13 lat pojechałam na pierwszy koncert i tak już póżniej zostało, ale nigdy jej nie zawiodłam. Słowo dane jej było prawie święte ...
gabiaz pozazdrościć takich smakuśnych snów :-):-):-) wiem o których żelkach mówisz :tak: pychotka :-)
Ostatnio coś mi się kręci często w głowie jak nie zjem śniadania
sorry2.gif
Mhm.... chyba jestem w ciaży
confused.gif
Brawa kobietko tekścik miesiąca :-):-):-)

Sam kobiałeczko kochana wracaj szybciutko do zdrówka razem z córcią !!! Szkoda czasu na chorowanie :-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Olivca ja biorę prenatal classic i tam mam w składzie napisane ile procent dziennego zapotrzebowania. W zależnosci od diety wchłaniają się witaminki i te które są niezbędne mam ponad dzienne zapotrzebowanie, a te potencjalnie "niebezpieczne" dla dzidzi i występujące w normalnej diecie w większej ilości są poniżej zapotrzebowania dziennego. Biorę te witaminki od jakiegoś miesiąca i nie tyję po nich a jutro idę zrobić badania krwi przed piatkową wizytą to się okaże wszystko:tak:
Życzę spokojnej nocki i słonecznego poranka wszystkim. Zmykam spać bo muszę być dosyć szybko w laboratorium coby z pustym żołądkiem nie czekać zbyt długo bo padnę. Ostatnio coś mi się kręci często w głowie jak nie zjem śniadania:sorry2: Mhm.... chyba jestem w ciaży:confused:
Buziaczki i słodkich snów:-)
Ja tez biore Prenatal Classic,wczesniej po odstawieniu foliku bralam Prenatal Complex,bo on ma w skladzie imbir i zurawine,ktore ponoc dzialaja na mdlosci.A mdlosci mialam naprawde niewiele,zadnych wymiotow i nie wiem czy to zasluga tego Prenatalu czy tak po prostu:-)A co do badan,to od samego poczatku ciazy mam wrecz wzorowe,ostatnie robilam 3tyg temu i nawet lekarz zdziwiony,ze zadnych odstepstw od normy,wszystko wrecz idealnie.I ja uwazam,ze to nie jest zasluga tego,co jem,bo jem w zasadzie wszystko,na co tylko mam ochote(oczywiscie w jakis granicach zdrowego rozsadku),witaminki tez na pewno robia swoje

No to moze tylko na ten folik nieszczęsny wpadłam, dobrze że z tymi co bierzecie wszystko w orządku no i uspokoiłyście mnie troszkę, ufff ile jeszcze podobnych stresów nas czeka? Ale dzisiaj już można spokojnie spać. Więc kolorowych snów i miłego buszowania dla maleństw hihihi
One ponoć mogą buszować w nocy bo wreszcie mamusie nie mają tyle zapotrzebowania na tlen co w dzień więc czas aby dzidzia się dotleniła a co za tym idzie pobrykała:)

Dzień dobry poniedziałkowo :]

Ja tez biore prenatal, sa w przystepnej cenie i maja dobry sklad , do 19 tygodnia bralam jeszcze dodatkowo kwas foliowy, ktory zreszta bralam 3 miesiace przed ciaza ! wyniki tez mam oki

Ostatnia edycja:
Hej Babki!
A ja zaraz uciekam z Emi na jakiś spacer, może zakupy, słoneczko nieśmiało wygląda zza chmurki, a ja mam wolne, nie zamierzam przesiedzieć w domu. :tak:
mloda póki co zapatrzona w bajki, więc mam czas postudiować trochę BB

Hej, my dalej w domu. Na 16 idę do lekarza, bez wspomagaczy raczej się nie wyleczę.

Beata wiem, że na chorowanie szkoda czasu, ale co począć;-).

Witam :) U mnie ciezkie chmurki zaslonily wszystko i tak ma zostac przez caly tydzien... Ehh a slonka mielismy tylko troszke w sobote. Na dodatek wlaczyl mi sie system snu zimowego, wczoraj ucielam sobie 2 drzemki a i tak cala nocke przespalam jak zabita :tak:

Sam duzo zdrowka
Lorien milego spacerku

A wszystkim milego dnia :-)

Witam sie poniedzialkowo :-)
U mnie po wczorajszym przeplatancu pogodan calkiem fajna. Wczoraj to co chwila deszcz, a dzisiaj to jak narazie widze sloneczko. Zapowiada sie ladny dzionek i takiego Wam zycze. Buziam :-):tak:

dzień dobry, kochane to jak u was tak ładnie się robi to zlitujcie się nade mną i pomyślcie że to co wczoraj było to tutaj u mnie średnio z 300dni w roku:tak: To może jakas zrzutka na wiaderko słoneczka do irlandii?:-)
Miłego dna i korzystajcie z pogody, dzidzia będzie się cieszyć bo przez słonko więcej endorfinek od razu:happy:.

reklama
Witam sie po weekendowo :-)
Ja tez biore prenatal classic, ale nie codziennie i tez mam dobre wyniki :-) wiec chyba niezle sa te witaminki.
Beatka Roxanka to sliczne imie, gratuluje wyboru :-)

Do góry