reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja:-)

Lorien a dlaczego słoneczka u mnie nie było ani na sekundę? :eek::-p

Spadam dziś na miasto. Musze wpaść do ZUSu po dokumenty. Oddać byty do szewca, do banku.... Pewnie znowu udam trochę kasy!! Buuuuuuuu:confused2:

Życzę miłego dzionka i szukajcie słoneczka:-):-)

reklama
ja mam w domu prenatal classic... ale go nie biorę - przestraszyło mnie jedno 150% dziennego zapotrzebowania na wit A. link
jak już mi lekarka powie że coś mam brać to będę szukać czegoś z mniejszą zawartością - a te witaminki zostawię na po ciąży

Lorien a dlaczego słoneczka u mnie nie było ani na sekundę? :eek::-p
bo ktoś znów je podpierniczył. Ja się pochwaliłam i zaraz znikło :baffled:
w efekcie nigdzie nie poszłyśmy, wyprasowałam za to stertę prania do prasowania i teraz piję kawkę.
Pójdziemy na pół godzinki pobrykać na ogrodzie.

Witam wreszcie przebrnelam przez zaleglosci. cos komputer szwankuje, ale reklamacje zlozylam mezowi i od razu zaczelo dzialac. kurcze ja to jednak zielona jestem jezeli chodzi o komputery...
u mnie tez dzisiaj sloneczka nie ma. zimno, wieje i pada deszcz...
ale mam maly zalzek wiosny w domu. kupilam sobie dwa hiacynty ktore pieknie kwitna i pachna i uwalam do flakonu forsycje... ach juz nie moge sie doczekac az wszystko zacznie kwitnac... wiosno gdzie jestes????

ja mam w domu prenatal classic... ale go nie biorę - przestraszyło mnie jedno 150% dziennego zapotrzebowania na wit A. link
jak już mi lekarka powie że coś mam brać to będę szukać czegoś z mniejszą zawartością - a te witaminki zostawię na po ciąży

Witam nowe i stare lipcóweczki :-)

U mnie tez słoneczka brak :-( zresztą cały weekend padało :angry:...a na poprawę humoru zapowiadają, zamiast jakiegoś wiosennego ocieplenia,temp od 0 do 3 st....masakra,gdzie ta wiosna :no::szok::no::szok:...

Ja nie biorę żadnych witamin bo wyniki mam rewelacyjne,chyba to zasługa jedzenia owoców,codziennie wciągam grapefruita,pomarańcze i minimum 2 jabłka :-),polecam !!!!
Lece coś na obiad zrobić...chce mi się bardzo :tak:;-)...a Wam lipcóweczki życze miłego popołudnia :-):-):-):-):-)

reklama
Witam
Ja dziś ranek myślałam że bede miała zalatany a tu miłe zaskoczenie ;-) najpierw starsostwo kasy tzreba było trochę wydać poźniej skarbowy i :nerd: szok myślałam że ta sama kobieta bedzie nadal wredna i znów sie bedzie jakieś pretensje miała ale dziś chyba dobry humor miała i jakoś udało mi sie bez stresowo zostawic podanie ufff :tak:
I byłam dziś na wizycie mimo iz miałam ją zaplanowana na jutro ale że te dwie sprawy szybko załatwiłam miałam czas przed praca na gina :tak:

Do góry