reklama

Lipiec 2009

Hej Hej Kobitki, ja tylko na chwilkę, bo w pracy... dużo pracy :dry:. Wczoraj nawet nie miałam jak się z Wami przywitać, bo w biurze internet siadł a do domku dojechałam późno, i tylko coś wrzuciłam na ruszt, myju, myju i do wyrka :-). Dziś przynam się szczerze, tez marzę o tym, zeby jak najszybciej znaleźć się w domku i wkulnąć do wyrka, albo chociaż jakąś małą drzemkę sobie zrobić na kanapce pod kocykiem ;-). Pogoda jakaś taka nijaka :dry:.

Wam Kochane, zyczę miłego dzionka :-).

reklama
dokladnie mamusiu, ta pogoda dobija, ja po drzemce jestem, ale jak sie nie polozyc jak tak szaro, ponuro i deszcz tak usypiajaco dziala...
Agnieszka grautuluje corci... mi podoba sie chantel, jakos brzmi bardziej egzotycznie.
pozdrawiam

witam was dziewuszki u mnie dzionek nr.2 PELEN SLONCA I CIEPELKA:-):happy::tak::tak::tak::tak:DZIEN SW. PATRYKA imieninki mojego synusia, tradycyjnie ubramy na zielono w przedszkolu, u nas rowniez sa parady picie piwka GINESSA:tak:;-)
Aniszka, Heidi 86 : u mnie slonca w brew to przesylam pare promykow ;-)
Fioletowa: to ogromniego wspulczucia napewno musialo cie bolec:wściekła/y::crazy: ja to poprostu jak widze igly to :baffled::szok:poprostu sie ich boje od malego
Agnieszka 24 : gratulacje DZIEWCZYNKI;-):tak::tak::tak::-) ,ja wybieram Chantal ladnie:tak:
Anika 79, Iwon : alcohola w takich marach wydaje mi sie rowniez OK:tak::-pja rowniez mam nawet bardzo czestko na szklaneczke piwa z sokiem malinowy czy winko ;-), Anika kciuki zacisniete za wizyte :tak::tak::tak:

Agnieszka
gratuluję córeczki!!!
i ja jestem za Cathleen

ja dziś słońca nie trzymam, wprawdzie koło południa było ale się zmyło:dry: jest szaro i sennie, nie cierpię takiej pogody

reklama
Witam
Miły poranek się skończył bo po wstaniu okazało się że wody w kranie nie ma, ani jak się umyć, ani nic. Mam nadzieję, że włączą zaraz.
Przeszło od nas do Was widocznie, bo u nas nie było wody wczoraj wieczorem:baffled:
A dzisiaj leje:angry:, matko kochana: pobudka o 6:30, deszcz, godzina w korku żeby dojechać do Kliniki i picie glukozy. Wystarczy mi na dziś atrakcji:nerd:
U mnie też dziś wody brak był i myślałam że włosów nie umyję przed pracą i bedą musiała siedzieć z czepkiem na głowie bo włosy szybko mi sie przetłuszczają :baffled:
Anika kciuki zaciśnięte :tak:

Witajcie moje kochane po dlugiej nieobecnosci!!
Musze sie wam pochwalic!! Bylam w piatek na usg.Dzidzia zdrowa i duuuza :-) a do tego niespodzianka bylo to ze to nasza mala Dziewczynka!!!!!!! Ale bylam szczesliwa.Juz mi
pozdrawiam was kochane mamusie!!
Gratuluję córeczki i widzę ze grono dzieczynek sie powiękasz :tak::tak:
A tak wogóle to dziś miałam takiego lenia ze myślałam że do pacy nie dolazę :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry