reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam się porannie:-)
Wiosna chyba zapłakała bo u nas deszczowo.
Matylda nie miałam takiego problemu z suwaczkiem. A co do schroniska to trzymam kciuki za tą wygraną:tak::-D Jestem jak najbardziej za!!!

reklama
Witam się i ja
Pogoda się popsuła jest dziś smutno i ponuro za oknem
A ja miałam głupie sny dzisiejszej nocy śnił mi się nasz ślub tylko nic się nie zgadzało chyba zaczęła się nerwówka teraz zmykam robić obiadek

Witam się i ja, podobnie do męża Asi - denatka, nos zawalony i nawet se pokrzyczeć nie mogę bo głos odmówił posłuszeństwa.

Juluszka bezpiecznej drogi
Słonko stresik stresik ale rach ciach i będzie po wszystkim

Witam się i ja.
Denat śpi jeszcze a mamy jechać do jego rodziców na obiad:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dziś po wiośnie nie ma u nas śladu. Zimno i w ogóle porażka.
Nie mam się w co ubrać:-:)-:)-( normalnie chyba w dresie pojadę a co się będę szczypać! Miłej niedzieli.

i ja sie witam:tak:
padnieta dzisiaj jestem, po robocie chyba, ale dzisiaj wolne:-D:-D:-D
do rodzicow na kawke zaraz sie wybieram i mam ambitny plan pojsc sobie spacerkiem...
ale nie wiem czy uda mi sie obojetnie kolo samochodu przejsc:-p:sorry2::sorry2: bede sie starac nie ogladac w tamta strone:blink::blink:
moj piotrus wczoraj do mnie do pracy zadzwonil ze jego szef:wściekła/y::wściekła/y: nie cchce mu dac urlopu, wiec chyba do polski nie pojedziemy:crazy::no::no: buuu
ale moze mojego tate wyciagne:confused::confused: zobaczy sie jeszcze co i jak:sorry2:
nio to ja mykam, leb umylam i straki ulozylam, wiec jak ludz wygladam i moge sie swiatu pokazac:tak::tak: wiec ide.....
i ide.... i chyba klucze od samochodu do szafy schowam:-D:-D

milej niedzieli dwupaczki;-):tak:

Witam się laseczki :-):-):-)

U mnie także po wczorajszej wiośnie śladu nie widać...pada ,wieje,buuuu :-(
Anika,zdrówka życzę kochana!!!!
Natalia,miłej kawusi.....
Słonce,mi się wesele śniło przez kilka miesięcy....masakryczna nerwówka :szok:

Asiu,współczuję denata :no:,ja miałam taką sytuację jakiś miesiąc temu,mój się nawalił w szybkim tempie,jak powiedziałam ze idziemy do domu a to była 21 to tak narzucili chłopaki tempo że droga do powrotna była straszna.....powiedziałam sobie że to był ostatni raz żebym ja z takim bagażem szła :-D....te chłopy to nic sumienia nie mają !!!!!

Też nie mam się w co ubrać :szok:...chodzę w mojego dresach,koszulkach i bluzie :tak:...mam sukienki ale co mi z tego jak pizdziawa na dworzu,wrrrrrrrr......Wiosno-hop,hop,hop.....

Miłej niedzielki :-):-):-)

no i suwaczka brak....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Wy tez macie problem z suwaczkami???? Bo mnie to juz zaczyna draznic - mam suwaczek przez jakis czas i pewnego pieknego poranka siadam na BB i ... nie ma moje suwaczka!!! Wiec tworze sobie nowy, mija jakis czas i .... znowu nie ma mojego suwaczka!!! :wściekła/y:

Suwaki rano chyba zaspały, bo nikt ich nie miał:-p:-D:-D:-D

Teraz zdaje się że same wróciły na miejsce ;-);-);-)

Ale chyba nie u wszystkich ten suwaczek powrócił??!!:baffled::zawstydzona/y::-:)-(

Cześć Kobietki:-)

Ja dziś chyba z łóżka nie wyjdę.... jakoś dobrze mi tak jak leżę i leżę i leżę....:-D
Mój Maluch dziś chyba oszalał - po raz pierwsze mi tak brzuchem rzucało, że M. z kilku metrów zobaczył.... Ale wrażenie jest cudowneeeeeeeee:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
A
Mój Maluch dziś chyba oszalał - po raz pierwsze mi tak brzuchem rzucało, że M. z kilku metrów zobaczył.... Ale wrażenie jest cudowneeeeeeeee:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

gratki, brykanie będzie już tylko coraz mocniejsze :tak:
moje chłopaki pojechali na mecz lokalnej drużyny, ja próbuje leżakować ale jakoś mi nie idzie, obiadu nie mam a wrócą pewnie głodni, cóż zrobić kiedy się jest takim wyplutym?

Do góry