Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Edytka no wiesz....jak tak można

W sumie jestem ZA!
Ale jakby tam jeszcze jedynkę z przodu wpisała to tez by się nic nie stało, prawda??![]()
;-)
eee a pewnie o 20-tej będę już wisieć na telefonie i upewniać się czy nie chce żebym po niego przyjechała 

Ja bym sobie dodatkowo napisala wskazanie do cesarki i poszla z tym rodzic ;-)
Mozecie cos polecic? I drugie pytanie - bo tez sobie buszuje po allegro i widze duzo fajnych komplecikow ale nie wiem czy 0-3 miesieczne dziecie moze nosci dzinsy, ogrodniczki itp? To wygodne jest dla takiego szkraba? 
dziekuje wszystkim za cieple slowa
juz mowie wam dostalam dakiego dola i troszke sie zalamalam w piatek 
jestem juz taka zmeczona a jak patrzylam na patrysia taki biedny malutki rozpalony, nie chcial jesc,dalej ma wysoka goraczke juz od czwarku, jedynie co to w sobote mu zeszla troche bo bierze juz od piatku antybiotyk
teraz mi sie wydaje ze to chyba tez przy tej chorobie , bo lekarz stwierdzil zapalanie gardla a nie grypa zoladkowa ze to zabki mu ida bo mocno wkladal paluszki do tylu buzi i jak pil kaszke to smoczek tez mocno zgryzal.No nic musze byc silna :-)
;-)Ja dzis mam akcje szukanie wozka ale czuje sie zagubiona na maksaMozecie cos polecic? I drugie pytanie - bo tez sobie buszuje po allegro i widze duzo fajnych komplecikow ale nie wiem czy 0-3 miesieczne dziecie moze nosci dzinsy, ogrodniczki itp? To wygodne jest dla takiego szkraba?
![]()