reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

... a ja chyba zaraz wezmę sobie kąpiel, bo jakaś zmemłana jestem dziś od tego nicnierobienia.
Jutro mam wreszcie usg 3D - wprawdzie na 12 ale nie wiem czy rano jeszcze tu zajrzę, bo będę jechać z bratem mojego faceta i jego żoną (która jest teraz jakoś w 8 tc i tez ma wizytę) i zapewne wyjedziemy jakoś wcześniej.
...no i będę miała nagranie :)
Trzymajcie kciuki!

reklama
Sysia_waw będę się bardzo starać co by autko przed nadejściem dzidziuni wyprowadzić na prostą ... kicha by była jak bym staneła gdzieś w szczerym polu 200-300 km od domku ...
Sam GRATULECZKI 100-TECZKI :-):-):-)
AsiaJan86 kciukasy za wyniczki i powodzonka na horror-GLUKOZIE :-) ślubnemu powinnaś kuksańca w pustą łepetynę sprzedać za brak wyobraźni :szok: Ja jeżdzę zawodowo czasami do 800 km dziennie jak traska wypadnie i niestety obserwując drogi 99% imbecyli na drogach to faceci :crazy:
kaaasiulka SUPER niuski że z Wikusią już lepiej :-):-):-)

juluszka SUPER WIADOMOŚCI kobieta ma siłę walki , a to duży plus :tak: zobaczysz jak się w sobie zaweźmie to dzidziunie napewno zobaczy :tak:
stopi69 cosik w tym jest ... ja też AR tylko że minus i przed ciążą bez mięska mogłam się spokojnie obejść , ale teraz ... to dzień bez mieska dnie straconym ... taki prawie horror :szok: Słodycze też poszły w odstawkę ... czasami cosik na siłę do mordki wcisnę jak łepetyna zaczyna boleć ...
agorana kciukasy zaciśnięte :-):-):-) może bebiś puści ;-) do mamusi :-):-):-)
robaczek_25 kciukaski zaciśnięte :-) czekamy na info :-):-):-)

dzieki dziewczyny :tak:za wszystkie kciuki za moją podróż do Olsztyna- rzeczywiście obeszło sie bez niespodzianek a i zleciała ta podróż szybko....:tak:

dzieki za słowa podnoszące na duchu... liczymy w zasadzie na cud, Kochane!!!!:-:)-:)-(

dzisiaj czuje sie jakoś tak... nie wiem nawet jak... zmęczona czy cós innego mi dolega...sma nie wiem:no::baffled::no:
jutro na 8.30 jadę do laboratorium na badania: morfologia, mocz i toksoplazmoza
a w poniedzialek na wizytę, zobaczymy jak tam Stasiu sie czuje i rozwija

a w środę idę w końcu na USG połówkowe, także w przyszłym tygodniu ja proszę o kciukasy za wszystkie wizyty:tak::tak::tak::tak:

chyba dzis szybciej padnę:baffled::baffled::baffled:

w kazdym razie trzymajcie sie dziewczyny i dobrej nocki zycże, samych wygodnych pozycji :tak:,zeby i dzidzia byla zadowolona i śpiąca mama, no i bez zgagi oczywiście:tak:

a ja się witam wieczorowo. Wpadłam tylko na chwilke...szukałam przepisy na muffinki bo dzis dostałam przesyłke z forma i mam zamiar jutro piec. Ciekawa jestem co z tego wyniknie:)...no i musze znaleźc przepis na muffinki dietetyczne..bo inaczej bedę się mogła tylko oblizać:(...ta cukrzyca mnie dobija, cały dzień podporzadkowany mierzeniu cukru , przygotowywaniu i jedzeniu posiłków, bo trzeba jeść mało a często. Nieraz zdarzało mi się wypluwać jakąś przekąskę bo sie zaponiałam. Ale za to jak smakuje czekolada dla diabetetyków...codziennie jem kosteczke...mniammmm...jaka rozkosz:)

witam sie wieczorowo:tak:
dzisiaj mialam troche pechowy dzien, wywrotka na schodach i caly dzien w szpitalu pod ktg:baffled::no: na szczescie teraz jest lepiej, w domciu jestem i mam lezec caluski miesiac:sorry2::sorry2: nic nie podnosic.....
najadlam sie wkoncu i mykam spac:sorry2:
teraz bede miala duzooo czasu na bb:tak:

Agorana czekamy na wieści:-)
A mnie coś dopadło wczoraj czy przedwczoraj. Swędzą mnie ręce tak do łokci, wysypka praktycznie żadna a szlag mnie trafia. I taka skóra od przedwczoraj jakaś suchawa w tych miejscach.... Zastanawiam się czy to banany mnie tak urządziły, czy woda z mydłem do dezynfekcji, bo przed wczoraj było chłodno i w pracy umyłam tym łapki i niedosuszone na chłód spory były narażone przez dłuższy czas. A po owocach zazwyczaj mi puchły powieki przy okazji...
A ja jutro przed 13 na wizytę i twż proszę o kciukaski:tak:;-)

reklama
Do góry