Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Za sekunde zamawiam na allegro takie bramki blokujace schody, troche juz pod malego a troche dlatego ze znow psy szalaly mi pod drzwiami sypialni (uwielbiaja sie gonic po panelach) a ja w tej ciazy spie jak zajac pod miedza wiec musze je zatrzymac na parterze 

Ja po opowiesciach znajomych zdecydowalam sie kupic gotowy dom i tylko urzadzanie go zajelo mi pol roku i kilka siwych wlosow- tym bardziej Ciebie podziwiam ze sie na to piszesz. Ale w sumie jak masz sprawdzona ekipe i czas na ich kontrole to wszystko bedzie super i domek taki jak chcesz! 
Oczywiscie obie kolezanki zapytalam jaki porod polecaja bo to moj naczelny problem - obie mialy naturalny porod, zadna tego nie poleca ale nie bede pisala dlaczego zeby nie zniechecac dziewczyn ktore maja ochote rodzic SN

chyba moja waga daje o sobie znac
Juz znasz polozenie dzieciecia i ze sie raczej nie obroci?
Tak wczesnie? Za dwa tygodnie mam kontrolne usg to sie zapytam mojego gina co tam widzi. Ech, zazdroszcze Ci kobieto...
Ja mam duzo energii, spie 8 godzin na dobe, nie dosypiam w ciagu dnia ale staram sie troche "lezakowac". Nic sie nie martw, ciaz to nie choroba ale permanentne zmeczenie jest upierdliwe 
ale mam nadzieję że to zmęczenie dało się we znaki i jeszcze nie będę mieć problemu z nogami....
, wydaje mi sie ,ze jestem doceniania, bo nawet siedząc na zwolnieniu dostałam premię motywacyjną, moze dlatego mam wyrzuty sumienia.....

, a szkoła niech się wypcha