reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

No to mam tak samo :-) Kiedys maniaczka komuterowa, teraz ledwo zdaze was poczytac i juz sie musze wybrac na wycieczke bo na wiecej siedzenia to nawet wymyslne pozycje przed monitorem nie pomagaja ;-)

Ja robie sobie zapiekanki :-)

reklama
No to mam tak samo :-) Kiedys maniaczka komuterowa, teraz ledwo zdaze was poczytac i juz sie musze wybrac na wycieczke bo na wiecej siedzenia to nawet wymyslne pozycje przed monitorem nie pomagaja ;-)
No to smacznego życzę:-):-):-):-) Akurat nie mam na nie ochoty ale za to cały weekend jadłam chleb z majonezem i szczypiorem. Niebo w gębie:-):-):-):-)

hehe mi sie teraz przy kompie nie chce ekhm lezec
ale przed ciaza - 8 godzin w pracy i ze 4-6 w domu, z mezem jestesmy po informatyce i nawet czesto razem gralismy w rozne gierki, az znajomi sie z nas smiali
a tv moglo dla nas nie istniec, miesiacami nie wlaczalismy pudla

A więc moje kosiane mamusie wylądowałam w szpitaliku :baffled: Po całodziennej eskapadzie od lekarza do lekarza podjeli decyzię, że zatrzymają mnie na badaniach i obserwacji :baffled: Cosik nie tak z mojmi żyłkami i boją się zatoru płucnego :baffled:
Z Roxanką wszystko cacy, a tym niskim cukrem narazie mam się nieprzejmować ;-)
Teraz mam chwilkę żeby ponadrabiać zaległości w czytanku co u Was ciekawego bo dzięki bogu mam miejscówkę na korytarzyku ( średnia wieku pań na salach 60-90)
Zmykam poczytać :tak: buziaczki :-):-):-)

Hej Kobietki!
W wirze spraw i załatwień rzadko zaglądam na wątek główny, za co przepraszam.
Ale widzę, że świetnie sobie radzicie ;-)
Zatem pozdrawiam Was wszystkie!

Beata najważniejsze z Małą wszystko dobrze.:tak::tak: Ciebie przebadają i wypuszczą do domku.... ;-) Dobrze, że chociaż humor Cię nie opuścił.:-):-)

reklama
Anika_79 GRATULECZKI zakończenia edukacji :-):-):-) złe wspomnienia wygnaj w kąt ważne, że wszystko masz już za sobą ;-):-)
goteczka powodzonka na budowie :-):-):-) chwila mometn i będzie maj :-);-):-)
fioletowa spóźnione ale za to z całego serduszka
ZDRÓWKA, SZCZĘŚCIA I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ !!!

no i maxik zdrówka dla Ciebie i dzidziuni :-):-):-)
catherinka MOC ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA FILIPCIA

AsiaJan86 zdrówka kobiałko dla Ciebie i dzidziuni :-) proszę się troszkę pooszczędzać :-):-):-)
monia1021 zdróweczka dla całej Waszej rodzinki :-):-):-) za chwilkę wiosna ;-) chorubska pojdą w kąt :-):-):-)
slonce1 powodzonka na badankach :-):-):-)

A więc udało mi się Was poczytać do końca :-) dziękuję ślicznie za wszystkie miłe słówka :-):-):-) Teraz muszę podładować bateyjkę w lapku bo kontakcik kawałek odemnie ... i postaram się ponadrabiać resztę zaległości jeżeli panie pielęgniarki oczywiście pozwolą :-)
Słodziutkich snów i miłego poranka :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry