gabiaz
Fanka BB :)
Kobitki, gdzie Wy się podziewacie?? Mam taką straszną ochotę na PTYSIA
:-)
:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)
ale niestey chyba mam poprostu pecha baby bylo tak zwiniete w slimaczek ze nic
poprostu nic nie bylo widac
tylko malego siusiaczka i jenego ramienia miesien a wszysko inne schowane miedzy nogami :-(bede musiala wrucic za tydzien moze pozycja baby sie zmieni
jest ustawione grzbietem do gory wiec nozkami centralnie kopie do wyjscia dlatego tak intensywne kopniaki
mam nadzieje ze jest mu tam wygodnie tak zwinietym

taka radosc meska
na temat lozkato ci rowniez wspolczuje przechodzic przez meza , nasze loze jest na srodku pokoju i kazdy ma swoja strone do wyjscia
tym bardziej ze ja teraz czesciej wstaje w nocy pecherzyk wzywa aby go pruznic;-)
i sie nie da poprostu chyba czllowiek sie nie wyspi
dla babusia wszystko;-):-)
:-( takie matki poprostu niegdy wiecej nie powinny miec dzieci
to jet przykre takie malenstwo czym sobie zasluzylo na samotnos od pierwszych dni

Nie ma co czytać a się nastawiłam na kilka stron.....
Kobietki weekend minął.... ;-) Czyżby przygotowanie do świąt??:-):-)

:-
A w świeta co?? Mam upiec tort z kiszonej kapusty i ogórków, bo tylko to sie zachowuje w żołądku...
gdyby do nas powróciła teraz zima to chyba takiego doła bym złapała jak..... no właśnie.. jak nie wiem co. A tak to tylko takie sporadyczne dołowania mnie dopadają (tak jak dziś niestety)Goteczka masz racje ta moje pogoda jest przygnebiajaca nic sie nie chce przy tym strasznie duzo ludzi choruje :-monia - współczuje pogodygdyby do nas powróciła teraz zima to chyba takiego doła bym złapała jak..... no właśnie.. jak nie wiem co. A tak to tylko takie sporadyczne dołowania mnie dopadają (tak jak dziś niestety)
jadlam wczoraj 
w nagrode zrobilam mu na kolacje twarozek z rzodkiewka i szczypiorkiem...
niech nie gada ze zona zla...