reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Ja na chwilę, bo zaraz wybywam do fryzjera.
Kurde rano myślałam, że po karetkę zadzwonię Coś mi się w brzuchu dziwnego zrobiło. Tzn nie mogłam na boku żadnym leżeć a bolał mnie tak jak by jajnik i to był taki ból, że kurde nigdy jeszcze nic mnie tak nie bolało. Ale jakoś, ze samo przeszło. Może akurat zmieniała pozycję i dlatego takie coś. Cały czas się rusza a mnie już nic nie boli.
Mój Tyran zasnął jak ogłuszony młotem i tylko płakał, że go brzuch boli ale pierdów na szczęście nie było. Ja wypatrzyłam Zagadki Miami i padłam jak małe dziecko.
Miłego dnia moje Panie.

reklama
witam sie :-) dzis w dobrym humorze, bo bez przygod nocnych sie obylo [taka spryciara ze mnie ze jak zjadlam obiad o 13 to potem tylko sucharki]
asia jak ja ci zazdroszcze tego fryzjera, tez bym chciala, a tu strasze odrostami, pocieszam sie ze moze juz wkrotce bede mogla wyjsc z domu to sie umowie :-)

Witam w ten śliczny, wiosenny (albo nawet letni - bo u mnie temp ma dojść dziś do 29 stopni !!!) dzionek :-).

AsiaJan - myślę, ze ten ból, który Cię dziś spotkał, był typowo związany z rozpychaniem Hani :) W końcu mała ma coraz mniej miejsca i może gdzieś tam wrtyniła nózię ;-). Mnie też kilka dni temu pobolewał jajnik i lekarka powiedziała,ze to normalne i teraz będzie nas co nieco w różnych częsciach brzusia pobolewać :tak:.

Witam :-)

Ja od rana znow pranie i to przeklete prasowanie - ale na szczescie ubranek dla Lenki, wiec mam motywacje :-)

Anika- bardzo, bardzo dziekuje za te slowa. Uf ulzylo mi , bo juz zaczelam myslec nad tym, ze sama nie poradze sobie. Zobaczymy jak bedzie w lipcu :tak:

Juluszka- zobaczysz wszystko sie ulozy, tylko musisz w to bardzo wierzyc.I serduszkiem nie martw sie. Moja mala wg. usg miala jakies ubytki w przegrodzie, ale w ciagu 3tyg wszytsko sie zroslo i nie bylo po nich sladu.Moze je miala, a moze to byla zla ocena lekarza na usg. I tak jak Ci lekarz mowi, ze bedzie wszystko dobrze. To zaufaj jemu!!!!I nie stersuj sie !!! Stres to wrog nr1 twojego dzieciatka i jego serduszka!!!

Asia-mala sie rozpycha , bo poewnie duza z niej dziewczyna jest :-) :-) Musi przeciez mamie troszke podokuczac :-) :-)

A ja wczoraj swoja pochwalilam ,ze jest grzeczna i malo kopie , to mi pokazala dzis w nocy, ze ona tez umie mocno kopac i sie wiercic. A, ze ma nozki na dole, to kopala na wysokosci spojenie lonowe.

Witam Mamuski:-)
U nas od rana dzis tez ladna pogoda, chetnie by sie na jakis spacerek poszlo ale nie bardzo jest kiedy bo za niedlugo do pracki a trzeba jeszcze dom ogarnac no i na objadek cos ugotowac.Widze ze nie tylko ja mam problemy z pobolewaniem w brzuszku a czasem jak mi sie fasolek obruci nie tak i ugniata pecherz moczowy to malo co na zakrecie do kibelka nie wyrabiam:-D Ale tak szczerze to ja uwielbiam te jego kopniaczki:tak:

Witam Was kochane w bardzo dobrym humorku :-):-):-):-):-)
Piekna pogode mamy i tylko na balkonie posiedziec :tak::tak:Moje Slonko pojechalo wlansie do pracy a ja biore sie za prasowanie-nawet mi sie chce-dziwne :-D
Karinkaa tez uwielbiam jak mala mnie kopie:-) mnie to jeszcze tak nie bli ale juz niedlugo...
Monia GRATULUJE SYNKA !!!
buziaki i do potem :-):-):-)

Aha,dziewczyny zapomnialam spytac!!
Jak bylam tydzien temu u gina to powiedzial mi ze data porodu sie przesunela o tydzien wczesniej...nie wiem teraz na ktora dade powinnam patrzec. nie wiecie jak to jest?? bo ja nie mam kompletnego pojecia...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszka- ja to sie juz zadna data nie sugeruje , bo co lekarz to inne wyliczenia, a juz nie mowie o tych datach z usg. Jak to polozna mi mowi same matki najlepiej wiedza kiedy urodza, jak sa pewne kiedy zaszly w ciaze:-D:-D:-D. I ja sie wlasnie najbardziej na ta moja date nastawiam.

reklama
A ja tez wiem kiedy zaszłam i licze na ta datę bo to prawda że co lekarz to inne wyliczenia no i jeszcze mozna polegac na dacie z Usg w sumie przy pierwszej ciazy z Usg wyszlo mi dokladnie co do daty-urodzilam dzien przed terminem :-)....

Do góry