Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieki za te słowa Kasiurek
Swiąt we dwójke sie nie boje,bo przez ostatnie dwa lata zdażyło nam sie i na Wielkanoc i na Boze Narodzenie być we dwójkę, strasznie fajnie było, ja robiłam duuuzo smakołyków i staraliśmy się być ze sobą jak najwięcje, spędzać fajnie czas i odpoczywac, więc we dwójkę jest fajnie.
Tylko w tym roku mimo rosnącego w brzuchu szczescia, reszta pod górkę....więc humor nie swiateczny...:-no::-(
a jeszcze jakoś nie mogę przestać myśleć o zwapnieniu w serduszku naszego synka, o którym pisałam na wątku o wynikach USG. Niby lekarz powiedzial,ze wszystko sie wcholonie, a jak nie, to nie bedzie przeszkadzalo w pracy serduszka,
ale wiecie jak to jest, ziarenko niepokoju zostało zasiane.....
milego dnia zycze wszystkim ;-)
Matylda ta cola to moja zmora... kusi strasznie...uwielbiam ja pic, a teraz jak jest cieplo to ciagle mysle o szklaneczce coli z lodem...
Szok tak mnie zcieło z nóg.... Ale teraz jestem wyspana i mam zadanie z ang na jutro do napisania.
Ja wstępnie poprosiłam mamę o pomoc na początek, a jak będziemy się opóźniać to siorkę przytaszczę z Majuchą. Dziewczyny posiedzą na mazurach a ja będe miała wsparcie. Mam problemik bo ja tutaj a reszta rodzinki 550km dalej... Ale nic to damy radę:-)

;-)