• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam poświątecznie :-):-):-)

U nie też jedzonka zostało :szok: przeliczyłam się chyba troszkę ;-) ale co się dało to pomroziłam nawet sernik i babkę,a co tam ma się zmarnować ;-) a jak M bedzie miał ochotkę na cosik to nura do zamrażalnika i jest o :-)!!!!!!
Trochę podjadłam w te święta ale wszystko z umiarem :tak: w sumie to tez nie odpoczęłam ale za to dzisiaj leże i nic nie robię mam to w d....;-) ogólnie mam jakiegos totalnego lenia chyba przez te świeta,znowu trzeba wpaść w rytm życia codziennego ;-)

Słońce,Wszystkiego Naj Naj Najlepszego Na Nowej Drodze Życia !!!!!!!!!!!!!

reklama
To ja też się przywitam w ten piękny poranek:-) no może bliżej południa, ale dziś dopiero się obudziłam, już nie pamiętam kiedy tak długo spałam. Ale wczoraj jeszcze grilla po południu zrobiliśmy u mojej mamy, także jedzenie cd., dotleniłam się i widać zadziałało na sen.

U mnie pełno jedzenia, bo w sumie tylko wczoraj śniadanie u nas zjedliśmy a tak po za domem i właśnie już zaraz spadam obiadać się jeszcze troszkę dziś. Na obiad zrobię zupę buraczkową, mam jeść buraki to choć trochę się postaram.

...w ubiegłym tygodniu byłam u diabetologa a ponieważ postraszyła, ze jak nie przybiore na wadze to dostane insuline, więc przed wizyta wydoiłam wode mineralna w na wage wlazłam w butach i...torebka. Pani spojrzała na mnie i stwierdziła, że z ta torebka to juz przesadziłam:laugh2:
O takich sposobach to jeszcze nie słyszałam:-D, nieźle

Witam sie i ja poswiątecznie. Waga pewnie o +2 skoczyła, ale co mi tam ... Najwyżej Gin sie bedzie na mnie złoscił W końcu to ja te kilogramy nosze nie on.

(...) A z tatusiem bawił się dziś w "kotka i myszkę". Tatuś do niego mówi a On nic... tatuś odszedł na 2 metry a Dzidziek kopniaczki w górę i w dół....:laugh2: tatuś powraca do brzucha i znowu cisza....:laugh2::-p i tak przez pół dnia.....:-D:-D

Iwon - moj bebjbis tez tak ma - jak sie tata zbliza to cicho sza - a jak juz reke połozy albo coś powie to ani mru mru. A jak tylko głowę małż odwróci to szaleje na wszystkie strony :-D:-D

dzień dobry

koniec świętowania, jak tam brzuszki objedzone? :-) u mnie jeszcze stos żarełka został i co ja z tym mam zrobić? no z tym serniczkiem np lub sałatka i mięskami pieczonymi? jakieś pomysły? :-D ja mam jeden ale ktoś musi uszkodzić wagę u mojej gin :-D

Anika - patrz wyżej :)

Słońce - Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia

W dniu Waszego Ślubu,
Samych radosnych zdarzeń.
Niech będzie on początkiem,
Spełnienia Waszych marzeń.
bo065-d.jpg

Witam się i ja.
Szczerze to ja nawet bobrze nie pożarłam jedzonka. A teraz kiedy już się robią braki z chęcią bym coś wciągła.
Wczoraj tzn już dziś wróciliśmy o 1 do domu. Miło było posiedzieć i pogadać ale moje plecy to porażka na wszelkiego typu wycieczki i dłuższe posiadówki. Po prostu nie wyrabiam z bólu
Dostałam dziś w prezencie a dokładnie to Hania dostała brzoskwiniowy rożek frotte. Słodki ja nie wiem. Dawid się wziął i rusza z remontem, żebyśmy do narodzin się wyrobili a ja muszę obiadek zrobić.
Miłego dnia.

Witam i ja w ten poświętny "poranek".

Słoneczko wszystkiego naj naj naj :-D:-D

U mnie też została góra jedzenia ale ja się ciszę bo mi się nie chce nic dzisiaj gotować po świątecznym maratonie.

Wiam sie w słoneczny dzionek. Ja tylko na razie na momencik:-)
Przywitać sie z Wami i spadam do pracy, bo rano byłam na glukozie i trochę mi zeszło. Promyczki słonka dla wszystkich!!!!:-D

ja juz po obiadku.na szczescie musialam tylko salatke zrobic, ale taka dobra mi wyszla ze chyba nie doczeka powrotu meza z pracy... dzidzi tez musialo smakowac bo harcuje po brzuchu ochoczo...
teraz mam ochote na lody, takie w wafelku z automatu, krecone...ach....:-)

reklama
witam dziewczynki sie serdecznie troszke spuzniono ale bardzo szczeze chcialam zyczyc wesolego alleluja ,smacznego jajeczka i mokrego dyngusa :tak:cale swieta tak szybko zlecialy ze niewiem kiedy juz jestem spowrotem w pracy, jedynie wtedy mam czas aby spokojnie sprawdzic moje maile i komputerowe sprawy;-)
jak tam po swietach , ja objedzona to napewno, brzusio rosnie cala para, ciagnie do przodu. Bylam dzisiaj na tym badaniu cukru, tak mocno mi sie synus rozpycha w srodku ale tal przy samej skorze az widac jak by sie przeciagal a skora z lewej na prawa:szok:tak mocno naciaga, zdecydowanie ten soczek mu podpasowal :tak::happy:
IWON 3004: fajna zabawe mialas z mezem i dzidzia , ale uwazaj tam na siebie ;-)
BEATA 1973 : bedzie dobrze trzymam kciuki i jak za was dwojeczke jak doctor powiedzial ;-)
ROBACZEK 25 : brzusio super :tak:a co do paznokci i golenia to samo juz bardzo ciezko:no:
SLONCE : wszystkiego naj naj najlepdzego na nowej drodze zycia :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry