El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
Witam pieknym ciepłym popołudniem z krainy koniczyny:-)wkoncu po tygodniowej ulewie słoneczko
az zyc sie chce ..
u mnie kobitki syndrom wicia gnizada pełna para ..
od wczoraj piore ukladam,czyszcze itd..;-)wkoncu tylko 6 tygodni do konca...wczoraj np.poszłam sie przejsc i miałam strraszne skurcze w dole i wewnatrz ....macicy ..normalnie jakby mnie szpilami ktos kuł troche sie wystraszyłam..i zatrzymywałam po kawałku..kolezanka ktora niedawno urodziła ..powiedziałą ze ona miałą takie objawy przed samym rozwiazaniem
wiec niewiem o co chodzi..moze to zamiast tych skurczy przepowiadajacych ktorych wogole niemam
no ale zeby sie przejsc juz niemozna byo chmmm..
miglaku gratuluje i zycze jak najwiecej siły i zdrowka dla was
Asiu co do wysypiania sie nad ranem to wiec cos o tym
jak tylko czekam az moj M wyjdzie do pracy i mam całe łoze dla siebie niewiedziec czemu zawsze przemieszczam sie na jego połowe i zasypiam jak suseł:-)
Z wyposazenia zostały mi do zakupiania butelki ,sterylizator i laktator ale z tymi rzeczami chyba wstrzymam sie do porodu niewiadomo czy mi sie odrazu przydadza...Nastawiam sie jak najbardziej na cycusia
az zyc sie chce ..u mnie kobitki syndrom wicia gnizada pełna para ..
od wczoraj piore ukladam,czyszcze itd..;-)wkoncu tylko 6 tygodni do konca...wczoraj np.poszłam sie przejsc i miałam strraszne skurcze w dole i wewnatrz ....macicy ..normalnie jakby mnie szpilami ktos kuł troche sie wystraszyłam..i zatrzymywałam po kawałku..kolezanka ktora niedawno urodziła ..powiedziałą ze ona miałą takie objawy przed samym rozwiazaniem
wiec niewiem o co chodzi..moze to zamiast tych skurczy przepowiadajacych ktorych wogole niemam
no ale zeby sie przejsc juz niemozna byo chmmm..miglaku gratuluje i zycze jak najwiecej siły i zdrowka dla was

Asiu co do wysypiania sie nad ranem to wiec cos o tym
jak tylko czekam az moj M wyjdzie do pracy i mam całe łoze dla siebie niewiedziec czemu zawsze przemieszczam sie na jego połowe i zasypiam jak suseł:-)Z wyposazenia zostały mi do zakupiania butelki ,sterylizator i laktator ale z tymi rzeczami chyba wstrzymam sie do porodu niewiadomo czy mi sie odrazu przydadza...Nastawiam sie jak najbardziej na cycusia

Poza tym twardnienie brzuszka ok, ale jak jade autem to mi strasznie twardnieje - dobrze ze jutro mam wizyte u gina to go zapytam co to znaczy i czy moge jednak jezdzic gdzies czy bede juz wiezniem we wlasnym domu