Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i nas po prostu rozbroił, i było po wszystkim
To już chyba przedsmak tego co będzie potem jeśli chodzi o te sprawy.
Wieczorem jak zwykle meczylam sie zeby zasnac :-( Nawet sobie robilam oklady na nogi zeby mi ulzylo
ale jakos dalam rade
Na szczescie jak o 2 wstalam na siusiu to za oknem zaczynalo padac i wreszcie duchota poszla sobie w las
Normalnie zasnelam jak male dziecko zmeczone po calym dniu zabawy
:-) i tak do rana do 6 kiedy pecherz znow sie odezwal
:-)
Jest co prawda dosc cieplo bo jakies 20 stopni ale nie jest duszno :-) Moze w szkole bedzie mi latwiej wytrzymac 

Jakos tak nie odczuwam braku przypraw bo wszystko mi smakuje :-)
Ja mam zakaz od gina :-( ale zyje nadzieja ze pozwoli nam poszalec troche krotko przed porodem bo ten moj to juz grzeszy myslami 

Wczoraj chcieliśmy się potulić bardziej i mały zrobił mi taką górę na brzuchu, tak się wypiął, że miałam pół brzucha o kilka centymetrów wyżeji nas po prostu rozbroił, i było po wszystkim
To już chyba przedsmak tego co będzie potem jeśli chodzi o te sprawy.
Życzę wszystkim miłego i wyspanego weekendu:-)

Na dwa tygodnie przed terminem zmieniamy dom. maz będzie miał mase roboty. A ja to będe głównie dyrygować
Juz powoli zaczynam przygotowania,już sporo rzeczy sie pozbyłam z domku. Maż z pracy kartony przyniesie to popakuje malucha ciuchy i inne jego rzeczy. Ja na przytulaski może i mam ochotę ale boli mnie pachwina
Pozdrawiam wszystkie cieplutko
witam po 2 dniowej przerwie..
...ale z duma chce sie pochwalic ze pokoik ciuszki i wszystko inne zwiazane z przyjciem mojegon syna zapiete na ostatni guzik
wczoraj walczyłam z ostatnim prasowaniem ...