reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

fela hihi hamak fajna rzecz, poleżałabym sobie... pytanie co na to powiedziałby mój kręgosłup ;-)
o matko, dziś to padam z nóg, ale w końcu połaziłam sobie po mieście trochę...

reklama
Witajcie, wpadłam na chwilę, ale śliczna pogoda dziś, ymm:-):-)
Śniadanko potem do fryzjera lecę i w drogę:-)
Wczoraj chcieliśmy się potulić bardziej i mały zrobił mi taką górę na brzuchu, tak się wypiął, że miałam pół brzucha o kilka centymetrów wyżej:happy2::happy2: i nas po prostu rozbroił, i było po wszystkim:-D To już chyba przedsmak tego co będzie potem jeśli chodzi o te sprawy.
Życzę wszystkim miłego i wyspanego weekendu:-)

Czesc dziewczyny :-)
Ja dzis w lepszym nastroju :tak: Wieczorem jak zwykle meczylam sie zeby zasnac :-( Nawet sobie robilam oklady na nogi zeby mi ulzylo :szok: ale jakos dalam rade :tak: Na szczescie jak o 2 wstalam na siusiu to za oknem zaczynalo padac i wreszcie duchota poszla sobie w las :-D Normalnie zasnelam jak male dziecko zmeczone po calym dniu zabawy :tak::-) i tak do rana do 6 kiedy pecherz znow sie odezwal :blink:
Sloneczka dzis nie widac bo cale niebo w chmurkach i normalnie czuje sie swietnie :tak::-):tak: Jest co prawda dosc cieplo bo jakies 20 stopni ale nie jest duszno :-) Moze w szkole bedzie mi latwiej wytrzymac :confused:
Adddaaa gratulacje!!! :-):-):-) Dzidzia Ci pomagala ;-) i dlatego zdalas wszystko spiewajaco :tak:
Gabiaz nie martw sie ja tez nie potrafie ostatnio nic doprawic :tak: Jakos tak nie odczuwam braku przypraw bo wszystko mi smakuje :-)
Makro zazdroszcze Ci :tak: Ja mam zakaz od gina :-( ale zyje nadzieja ze pozwoli nam poszalec troche krotko przed porodem bo ten moj to juz grzeszy myslami :-D
Milego dnia lipcoweczki :-):-):-)

Witam!

Dzis u nas taka pochmurna pogoda,ale jest przyjemnie, ciepło,ale nie duszno...

Ciśnienie mam zerowe,wiec wypiłam kawkę, może pomoże.

Adddaaa gratuluję zdanych egzaminów, teraz przed tobą i nami kolejny egzamin z macierzyństwa:tak:
gabiaz ja dla odmiany przesalam często potrawy, co nigdy mi sie nie zdarzało

Wczoraj chcieliśmy się potulić bardziej i mały zrobił mi taką górę na brzuchu, tak się wypiął, że miałam pół brzucha o kilka centymetrów wyżej:happy2::happy2: i nas po prostu rozbroił, i było po wszystkim:-D To już chyba przedsmak tego co będzie potem jeśli chodzi o te sprawy.
Życzę wszystkim miłego i wyspanego weekendu:-)

Ale ekstra... przypomniał mi sie dowcip... w całości nie pamiętam,ale było tam o noworodkach, które ze soba rozmawiały i coś jeden mówił i "łysym" co do niego zaglądał... :-D

Miglak: Hania jest o kolejny dzie n starsza, a jak dalej bedzie taka dzielna, to niedługo dobije do magicznych 2000 gr i zagości w swoim łóżeczku w domu.:tak:

miłego dnia dziewczyny:-)

Witam się i ja.
Ostatnio chyba rozbraja mnie pogoda, bo nadaję się dosłownie chyba tylko na makulaturę. Wszystko mnie boli, problemy ze snem,skurcze jakieś zaczynają występować i tak w kółko coś.
Rodzina nam się powiększyła i zostaliśmy rodzicami. Mamy synka-Lejka. Lejek ma chyba 4 tygodnie, bo to przybłęda i dokładna data urodzenia nie jest znana. Daję poszaleć w nocy. Także oczy na zapałkę mam.
Życzę miłego dnia.

Cześć dziewczyny
Adddaaa- gratulacje co dwie głowy to nie jedna:) Masz szanse na to, ze Twoja dzidzia będzie naprawde zdolna. Kiedyś czytałam, że ciężarne, które w trakcie ciązy "ćwiczą" mózg ucząc się, rodza inteligentne dzieci. Coś w tym jest. Moja mama też zdawala jakies egzaminy w ciązy ze mną i ja już tyle szkół pokonczyłam, że rodzice się pogubili. W ciązy z wikim studiowałam, zaliczyłam dwie sesje a teraz mój bystrzacha jest prymusem. Ostatnio w olimpiadzie matematycznej zajął I miejsce w klasie i był wśród 4 wyróżnionych w całej szkole:)))...nie żebym się chwaliła:-D
A ja właśnie wróciłam z działki i przytachałam rabarbar bo coś mnie naszło, żeby zrobic tarte z rabarbarem....i świerzutki koperek..w sam raz do młodych ziemniaczków:)

witam się i ja:)

co do egzaminów o chyba faktycznie racja, bo ja tez z małą w ciąży chodziłam do szkoły i wszyscy sie dziwili, ze nagle tak zmadrzałam:) tylko jednego egzaminu nie zaliczyłam w terminie i czeka mnie poprawka 16 czerwca, ale może teraz "Junior" mi pomoże i nie bede musiala sie juz tym dłuzej martwic?:p

Witam brzuchatki
Dawno nie pisałam ale jakoś weny brak:sorry2: Na dwa tygodnie przed terminem zmieniamy dom. maz będzie miał mase roboty. A ja to będe głównie dyrygować:tak: Juz powoli zaczynam przygotowania,już sporo rzeczy sie pozbyłam z domku. Maż z pracy kartony przyniesie to popakuje malucha ciuchy i inne jego rzeczy. Ja na przytulaski może i mam ochotę ale boli mnie pachwina:hmm:Pozdrawiam wszystkie cieplutko

reklama
ufff witam dziewczyny...nadrobiłam was troszeczke:tak:witam po 2 dniowej przerwie..
u mnie ok pozatym ze..tez wstaje na siusiu po pare razy ale o dziwo troche mi sie lepiej spi tzn bezsenne nocki przeszły i wysypaim sie do południa:-)pogoda do kitu znowu leje o dparu dni:dry:...ale z duma chce sie pochwalic ze pokoik ciuszki i wszystko inne zwiazane z przyjciem mojegon syna zapiete na ostatni guzik:tak:wczoraj walczyłam z ostatnim prasowaniem ...:tak:

Do góry