El@83
Szczesliwa Lipcowa Mamcia
uff.. godzina zabawy z nowym sowaczkiem bo stare wcieło
...
...Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
...
Co prawda jestem tu codziennie i to po parę razy ale tylko czytam....;-) A jak już przeczytam to mam pustkę w dłoniach i nie wiem o czym mam pisać.
Chodzący barometr ze mnie został. Reaguję na każdą zmianę....

.
A potem pojechałam do kumpeli na ploteczki i spacerek z psami i jej córą. Jakoś tak szybko dzionek zleciał. Chyba się wezmę za odkurzanie zaraz, bo mnie kocie kłaki dobijają. Ale najpierw wyczeszę tą kupę kłaków.... Miłego wieczorka życzę wszystkim.wszyscy się czymś chwalą to i ja sie pochwale...sama sobie obcięłam pazurki przy nogach...hahahaha......( to ci dopiero powód do dumy![]()
za oknem cały dzień deszcz i burza więc cóż tu począć ciekawego. Tylko na badania pojechałam bo mam we worek wizytę.A jak już przeczytam to mam pustkę w dłoniach i nie wiem o czym mam pisać.

i trzeba było wyjść... na szczęście marketów ci u nas dostatek ;-)