Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. U mnie tez dziś padał śnieg i mały ja wyleciał na podwórko to ciężko było go do samochodu zaciągnąć.To pewnie pyszne były oj narobiłaś mi ochoty chyba w następny weekend i ja zarobie :-) u mnie w rodzinie to chyba już wszyscy wiedza chociaż nie tak miało być najpierw tylko dla rodziców a dopiero później (ok 20 tyg ciąży) dla reszty świata, no ale teściowa już się pochwaliła poru osobom i z mojej strony tez na pewno już wszyscy wiedzą bo w tych znajomych było żona mego ciotecznego brata ale zamotałam przepraszamHej, spać nie mogę. Chyba czas się wybrać do lekarza, bo z kataru zrobił się kaszel:-(.
U mnie dalej nikt nie wie o ciąży, ale nie wiem, czy nie powiem w przyszły weekend. Mama na zaprosiła na obiad, będzie cała rodzinka. Będzie też pewnie wino do obiadu i myślę, że jak zacznę się migać to mogą się domyśleć. Może więc sama na wstępie powiem.
Mój mąż naprawdę się teraz zmienił, wczoraj sam z siebie pomógł mi posprzątać mieszkanie. Jak na mojego męża leniucha to dużo;-).
Izabell96 gołąbki wczoraj przygotowałam, dziś będziemy wcinać;-). Kartaczy nigdy nie robiła. Najlepsze na świecie robi mój tata i jem tylko u niego.

Ja od początku pierwszej ciąży mówiła że będzie syn i były syn a teraz nie mam żadnego przeczucia, może jeszcze zawcześnie na przeczuciaa tak poza tym... to nie wiem jak bedzie w rzeczywistości ale wiecie... od początku jakoś mam takie poczucie, że tworzę dwupak z chłopczykiem - czy Wy - doświadczone mamy - miałyście takie przeczucia co do płci swojego dzieciaczka i czy te przeczucia sprawdzily się? Jakoś za kazdym razem kiedy myślę o tym dzieciaczku - myślę o chłopcu - chociaż tak naprawdę nie mam żadnych preferencji bo chciałabym mieć i córeczkę i synka

.. mieszkam od 3 lat w Irlandii( ktora z was jest tagze z zielonej wyspy? czekam na odpowiedzi...

ale na szczescie,powolutku wszystko od paru dni wroca do normy i moge wkoncu rozkoszowac sie jakimkolwiek posiłkiem:-) pozdrawiam i dousłyszenia!!!Witam wszystkie lipcowe mamusie.!:-) obecnie jestem w 8tygodniu ciazy.Jestem tu po raz pierwszy i ciesze sie ze bede mogła sie podzielic z wami moimi wrazeniami dotyczacymi tego wspamniałego stanu.. mieszkam od 3 lat w Irlandii( ktora z was jest tagze z zielonej wyspy? czekam na odpowiedzi...
![]()
Witam. Ja też jestem tutaj pierwszy raz. obecnie jestem w 7 tygodniu ciąży. Cieszę się że trafiłam na to forum i będę mogła podzielić się z Wami moimi objawami i obawami a także dowiedzieć się co jest naturalne a co niepokojące.