Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ale jakos jeszcze je znosze, strasznie jest mi ciezko ale staram sie jak najdluzej wytrzymac
na weekend
)Do gina ide dopiero w czwartek i nie wiem czy nie zwariuje do tego czasu
Codziennie sie zastanawiam czy nie pojechac do szpitala zeby sprawdzili czy wszystko jest ok
Tak sie nakrecilam ze teraz to juz prawie nic nie robie tylko calymi dniami leze w lozku i odpoczywam
Robie tylko wedrowki do toalety no i czasem trzeba cos zjesc 
Pozostalym zycze aby dzidziusie jak najdluzej zostaly w brzuszkach i nie wychodzily przed terminem
:-)
, trzymaj się!!Heidi słońce nie czekaj tylko jedź do szpitala. Jestem pewna że wszystko jest w porządku-maleństwo ma już mniej miejsca ale po co się zamartwiać? Do czwartku jeszcze daleko a gdyby coś się stało to sobie nie wybaczysz. A w szpitalu po to są żeby tylko sprawdzić. Sami proszą właśńie o to liczeni ruchów żeby być na bieżąco. A przecież to nic strasznego takie sprawdzenie a i Ty się uspokoiszCzesc dziewczyny...
Mam do Was pytanie. Od czwartku slabiej czuje ruchy :-( troche sie boje ale malzon mi tlumaczy ze napewno dlatego ze maluch odwrocil sie pleckami i tak mu wygodnie ze malo co sie rusza. Ja probuje sobie to tlumaczyc tym ze jest coraz wiekszy i brakuje mu miejsca na wiercenie sie ale nie wiem :-( Na dodatek boli mnie krocze ale to raczej normalne i jak wstane to odrazu czuje jak mi brzucho w dol ciagnie (to chyba przez ciezar)Do gina ide dopiero w czwartek i nie wiem czy nie zwariuje do tego czasu
Codziennie sie zastanawiam czy nie pojechac do szpitala zeby sprawdzili czy wszystko jest ok
Tak sie nakrecilam ze teraz to juz prawie nic nie robie tylko calymi dniami leze w lozku i odpoczywam
Robie tylko wedrowki do toalety no i czasem trzeba cos zjesc
Rozpakowanym zycze szybkiego powrotu z maluszkami do domkuPozostalym zycze aby dzidziusie jak najdluzej zostaly w brzuszkach i nie wychodzily przed terminem
:-)
Milego weekendu kochane :-):-):-)
tagze mam nadzieje ze bezsenne noce nie wroca..co od ruchow to ja tez odczowam ich coraz mniej czasem tylko bardziej intwnsywniej ...ale intuicja podpowiada ze wszystko ok niedajmy sie zwrioawc;-)
lece na sniadanko wszystkim mamusiom jak najwiecej zdroweczka
i miłego dzionka