kochanie ten czop to ponoc norma tak bynajmniej mi mowili masz juz prawdopodobnie rozwarcie i dlatego te oplawy iten czop pytanie teraz ile rozwarcia a te bole to poczatek tak mi sie wydaje mam dokladnie to samoMonia do szpitala !! Muszą Cię przyjąć i nie mają innego wyjscia ... Przez zaniedbanie durnych lekarzy jeszcze coś może Wam się stać ..Nie chce krakać ... i z góry przepraszam :*
A mam pytanie dziewczyny .. opadł mi dwa dni temu brzucha strasznie boli mnie na wysokości żeber tylko że na całej szerokości brzucha
do tego strasznie szybko bije mi serce , jak bym przebiegła conajmniej 5km
Mąż w pracy a ja nie wiem co robić ..
A jeszcze pytanko co do tego czopu ... bo ja od paru dni mam dość obfite upławy i nie wiem czy to może być czop czy raczej nie .. a lekarz ciagle mowi że jest ok(
Przepraszam że pytam ..
reklama
A
Alusia8989
Gość
kochanie ten czop to ponoc norma tak bynajmniej mi mowili masz juz prawdopodobnie rozwarcie i dlatego te oplawy iten czop pytanie teraz ile rozwarcia a te bole to poczatek tak mi sie wydaje mam dokladnie to samo
Aż się wystraszyłam ... chyba jutro pojade do lekarza tylko że moj lekarz to czysty kretyn i on caly czas uważa że jest wszystko dobrze ;/ przez kretyna trafilam z infekcją dróg moczowych do szpitala .. Nie wiem co mam teraz zrobić
mogla powiedziec lekarzowi dzisiaj aby mnie sprawdzil wewnetrznie ale nie mialam tybh boli z rana zawsze tak jest jak ma sie mozliwoc to nic no ale uciekac dziewczyny juz do domciuTo kiedy masz w końcowym efekcie do tego szpitala jechać , przecież sama sobie rozwarcia nie sprawdzisz, a z tego co wiem to przy regularnych skurczach rozwarcie się powiększa! Wiesz co ja chyba to przezywam bardziej niż ty! Być może dlatego ,ze u nas to zaraz biorą do szpitala , albo każą przyjeżdżać , co parę godzin na badanie! Ale i tak myślę ,że siedzenie w pracy nie jest dobrym rozwiązaniem!
ja mialam dokladnie tak samo mowiac mu o swedzeniu a on nic wiec jak poszlam do szpitala bo jakies tam bole mialam to bylo w 27 tyg to robili mi badania i okazalo sie ze mam bakterie w moczu wiec musieli podac mi antybiotyk itpp pobieranie krwi calkiem niepotrzebny proces jak by nie mozna bylo temu zaradzic na czas jak sie tym lekarza mowiAż się wystraszyłam ... chyba jutro pojade do lekarza tylko że moj lekarz to czysty kretyn i on caly czas uważa że jest wszystko dobrze ;/ przez kretyna trafilam z infekcją dróg moczowych do szpitala .. Nie wiem co mam teraz zrobić;((
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A
Alusia8989
Gość
Hmmm to samo mialam ... w 27 tygodniu leżalam w szpitalu przez jakieś bakterie ;/
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
mogla powiedziec lekarzowi dzisiaj aby mnie sprawdzil wewnetrznie ale nie mialam tybh boli z rana zawsze tak jest jak ma sie mozliwoc to nic no ale uciekac dziewczyny juz do domciu
Monia, skąd wiesz w takim razie, że masz 2,5cm rozwarcia skoro nie byłaś badana?

dwa dni temu bylam w szpitalu bo mi sie zaczely te bole od poniedzialku 5 rano wiec poszlam we wtorek sie sprawdzic i po sprawdzeniu wyszlo ze jestem 2,5 cm ale dlatego ze nie sa to bole czeste co 2-3 min wiec do domu a dzisiaj mialam wizyte u mojego lekarza ale z rana bylo calkiem niezle wiec tylko sprawdzal baby serduszko jak zwykle i naciska na brzuch jak zwykle tyle co powiedzial z czego bylam zadowolona ze jak uda mi sie wytrzymac do nastepnego tygodnia czyli 37 to wywolaja mi porud a teraz narazie oczywiscie jak by mi sie nasilily bole mam isc do szpitala ale boje sie ze bede mial moze troszke wsiecej rozwarcia i dalej mnie wysla do domu , nic dziewczyny jade naprawde do domu troche poczulam sie zmeczona przez ten placz moze mi przejdzieMonia, skąd wiesz w takim razie, że masz 2,5cm rozwarcia skoro nie byłaś badana?![]()
A jeszcze pytanko co do tego czopu ... bo ja od paru dni mam dość obfite upławy i nie wiem czy to może być czop czy raczej nie .. a lekarz ciagle mowi że jest ok(
kochanie ten czop to ponoc norma tak bynajmniej mi mowili masz juz prawdopodobnie rozwarcie i dlatego te oplawy iten czop pytanie teraz ile rozwarcia a te bole to poczatek tak mi sie wydaje mam dokladnie to samo
Aż się wystraszyłam ... chyba jutro pojade do lekarza tylko że moj lekarz to czysty kretyn i on caly czas uważa że jest wszystko dobrze ;/ przez kretyna trafilam z infekcją dróg moczowych do szpitala .. Nie wiem co mam teraz zrobić;((
Dziewczyny dość intensywne upławy to raczej sprawa normalna w tym czasie ciąży. I nie róbcie niepotrzebnej paniki.

Czop to czop a nie upław.
Alusia a skoro lekarz mówi że jest oki to wierz mu bo on wie lepiej.
Uff, ale goraco dzis na forum 
Monia - ja bym na Twoim miejscu jechala do szpitala i nie dyskutowala, jak sie cos stanie mlodemu to sobie tego nie wybaczysz do konca zycia! No i pomysl siedzenia w pracy uwazam za kiepski - ja wiem ze trzeba przekazac obowiazki itp. ale w tej chwili sa wazniejsze rzeczy...
Iwon - zgadzam sie w pelni - bialawe, sliskie i geste uplawy to norma w ciazy, jesli nie piecze i lekarz nie widzi zakazenia plus z badan, cytologii i posiewu nie wynika nic groznego to nie ma co panikowac!
Uszy do gory a Monia do szpitala!
Monia - ja bym na Twoim miejscu jechala do szpitala i nie dyskutowala, jak sie cos stanie mlodemu to sobie tego nie wybaczysz do konca zycia! No i pomysl siedzenia w pracy uwazam za kiepski - ja wiem ze trzeba przekazac obowiazki itp. ale w tej chwili sa wazniejsze rzeczy...
Iwon - zgadzam sie w pelni - bialawe, sliskie i geste uplawy to norma w ciazy, jesli nie piecze i lekarz nie widzi zakazenia plus z badan, cytologii i posiewu nie wynika nic groznego to nie ma co panikowac!
Uszy do gory a Monia do szpitala!
reklama
A
Alusia8989
Gość
Iwon - dziękuje Ci bardzo
troche się zaczynam denerwowac ale to chyba normalne miesiac przed terminem
)
Zmykam spać
Dobranoc :*
Zmykam spać
Dobranoc :*