Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupilismy tylko rzeczy dla maluszka :-) i wlasciwie to co kupilismy w ogole nie bylo w promocji. a na to się nastawilismy no coż, najwazniejsze ze juz dla maluszka mamy wszystko, jeszcze tylko pampersy i tetry 

Nocka przespana nieźle- za wyjątkiem momentów kiedy przekładałam się z boku na bok, bo muszę usiąść wtedy tak mnie boli kość ogonowa i spojenie łonowe. A teraz patrzę w neciku co jeszcze bym mogła chcieć dla dzidzi i siebie na czas porodu
Wszystkim życzę przyjemnego dzionka:-)

przy okazji witam nowe lipcoweczki
i teraz chodze jak cma trzeba sie ogranac no i cos na obiad wyczarowac..
;-)miłgo dnia drogie. mamuski.i dousłHey niunia ja jeszcze tak ale ledwo co ;-)narazie poprostu przesypiam dnie i te bole jak tylko moge a ogolnie to zobaczymyJa tak sobie właśnie siedzę i się zastanawiam czego jeszcze mi brak.... Muszę zrobić jakąś listę tych rzeczy. Mnie też się na razie do porodu nie spieszy. Biorąc pod uwagę to, że i ja i siora byłyśmy przenoszone oraz siory córa też po terminie, to pewnie ja będę jedną z ostatnich. Chociaż tak prawdę powiedziawszy chciałabym troszkę szybciej. Tak chociaż z tydzień do dwóch.... Na razie jedyne niedogodności jakie mam to czasami napięta macica i chyba mi się znowu maleństwo wywinęło główką do góry, bo cały dzień dziś czuję jak mi coś tak w miednicy drepcze, a już było tak fajnie, że tylko u góry czułam.
Zastanawiam się po nadrobieniu lektury jak tam Monia czy jeszcze w dwupaku
Zmykam pogrzebać na allegro![]()

W poniedziałek mam zamiar zamówić wózek, bo zwlekam i zwlekam. Przyślą pewnie jeszcze w przyszłym tygodniu.
Nie mogę się jednak zdecydować na pościel, zastanawiam się nad sweet baby albo amy.
Zrobiłam dzisiaj sernik na zimno, mam nadzieję że wyszedł pyszny, zaraz to sprawdzę
to masz swietnego męża:-) ja sie czasami zastanawiam, czy mój w ogóle zauważa ze w ciąży jestem?!OJ mnie też , jakoś od rana brzuszek pobolewa i twardnieje, na dole czuje takie dziwne ni szczypanie ni pieczenie, sama nie wiem jak to nazwać, no i brzusio mi opadł, nawet mężuś zauważył , co u niego to naprawdę niespotykane!

Witam wszystkie panie "2 w 1" ostatnio dużo poczytuje sobie to forum i postanowiłam też się dołączyć do Waszej paczki bo tak się składa, że spodziewam się mojego bąbelka również w lipcu , mam nadzieje, że nie będziecie mieli nic przeciwko jak się do Was przyłączę i czasami odezwębo tak sobie przynajmniej myślę, że razem będzie nam łatwiej znieść uroki ciąży i czas oczekiwania szybciej zleci
![]()
Pozdrowionka i czekam na Waszą odpowiedź....
wczoraj wieczorem wybralismy się na noc zakupowkupilismy tylko rzeczy dla maluszka :-) i wlasciwie to co kupilismy w ogole nie bylo w promocji. a na to się nastawilismy no coż, najwazniejsze ze juz dla maluszka mamy wszystko, jeszcze tylko pampersy i tetry
![]()

Witam sie w pochmurną niedzielę. Chyba w całym kraju pogoda niefajna... Ale nie szkodzi, bo przynajmniej nie cierpie z powodu dusznego powietrza![]()

Hey niunia ja jeszcze tak ale ledwo co ;-)narazie poprostu przesypiam dnie i te bole jak tylko moge a ogolnie to zobaczymy
gratulacje dla nowej mamusi i nowego synka i trzymam kciuki za szybki powrod obydwojga do domciu
ide dalej polezec pozdrawiam wszystkich buska
kciukasy nadal zaciśnięte
nadrabiam brak pysznosci w ciągu tygodnia;-)

Monia wypoczywaj sobie ile się tylko da. I trzymaj się jak najdłużej w stanie podwójnościTrzymam kciuki za Was. Nie wyszła mi szarlotka:-( Ale zrobiło sie całkiem smaczne cos.....;-)
:-)