veritaserum71
Fanka BB :)
Witam wszystkie przyszłe lipcowe mamy i dopisuję się do zacnego grona :-)
Wg. moich wyliczeń jestem dopiero na początku 5tc, termin na 13-14.07. Póki co nie mam żadnych przykrych objawów, tylko musiałam już kupić odpowiedni stanik i czasem pobolewa mnie podbrzusze ;-) jedyne co mnie trochę niepokoi to wieczorne swędzenie skóry o którym wcześniej nie słyszałam - mam nadzieję, że to tylko skóra mi się uwrażliwiła i że niedługo mi przejdzie... Do lekarza idę dopiero w czwartek więc zobaczę co on na to...
Pozdrawiam serdecznie :-)
A to dziwne
bo mnie tez wieczorem strasznie swedzi skora, zwlaszcza na nogach
.Nie wiem co to moze znaczyc. Do lekarza ide dopiero 19.11 wiec caly czas zastanawiam sie czy wszystko jest ok? Bo oprocz tego swedzenia i lekkiego pobolewania piersi nie mam zadnych objawow

Bede czekac co tobie lekarz powie na temat tego swedzenie :-)
ps. A tak wogole to jeszcze oficjalnie nie zapisalam sie do lipcowek, bo dopiero w niedziele zrobilam test i wciaz nie moge uwierzyc
Poczynie zatem oficjalne kroki dopiero po 19.11 kiedy lekarz potwierdzi to co mowia testy (a mam nadzieje, ze sie nie myla
)
.
więc wiem na pewno. Poza tym zanim zrobiłam test to wiedziałam jaki będzie wynik mimo że zrobiłam go już dzień po spodziewanej @, po prostu to czułam - kobieca intuicja czy jakoś tak... ;-)