Hej, spać nie mogę

. Chyba czas się wybrać do lekarza, bo z kataru zrobił się kaszel:-(.
U nas dziś biało, ciekawę tylko jak długo.
W piątek dopadł mnie pawik. Mam nadzieję, że jednorazowy wybryk;-).
Antkowa ja jeszcze nie brałam zaświadczenia o ciąży, ale mam zamiar zrobić to na następnej wizycie.
Tomtom ja wczoraj kupiłam prezenty gwiazdkowe dla wszystkich dzieciaków z rodziny i na małego mikołaja dla córki. Ciastolinę kupiłam dla siostrzeńca 2,5 letniego. Moja Ulka bawi się nią tak gdzieś odkąd skończyła 2 latka. Tylko ostrzegam przed zabawą nad dywanem. Jak się powbija to jest tragedia;-).
U mnie dalej nikt nie wie o ciąży, ale nie wiem, czy nie powiem w przyszły weekend. Mama na zaprosiła na obiad, będzie cała rodzinka. Będzie też pewnie wino do obiadu i myślę, że jak zacznę się migać to mogą się domyśleć. Może więc sama na wstępie powiem.
Mój mąż naprawdę się teraz zmienił, wczoraj sam z siebie pomógł mi posprzątać mieszkanie. Jak na mojego męża leniucha to dużo;-).
Selena wow, jaki już duży Twój maluszek:-).
Goteczka na pewno dacie radę z budową. Jak trzeba to trzeba. Najwyżej trochę wam się czas wydłuży;-).
Fajny temat wymyśliłś, ale ja to chyba nie pomogę za bardzo. Cztery lata minęły i ja już dużo pozapominałam. Chętnie sama sobie przypomnę;-).
Joan83 witaj, gratuluję.
Magduska dziękuję za przepis na pierniczki:-). Wczoraj kupiłam z córcią foremki do wykrajania pierniczków. Także jesteśmy w pełni przygotowane;-).
Izabell96 gołąbki wczoraj przygotowałam, dziś będziemy wcinać;-). Kartaczy nigdy nie robiła. Najlepsze na świecie robi mój tata i jem tylko u niego.
Zmykam robić śniadanie, bo normalnie słyszę jak mi brzuchy burczy;-).