Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam poniedziałkowo ;-)
Witam na lipcówkach littleblue ja także mam termin na 2 lipca.
a tak poza tym... to nie wiem jak bedzie w rzeczywistości ale wiecie... od początku jakoś mam takie poczucie, że tworzę dwupak z chłopczykiem - czy Wy - doświadczone mamy - miałyście takie przeczucia co do płci swojego dzieciaczka i czy te przeczucia sprawdzily się? Jakoś za kazdym razem kiedy myślę o tym dzieciaczku - myślę o chłopcu - chociaż tak naprawdę nie mam żadnych preferencji bo chciałabym mieć i córeczkę i synka
Hej dziewczynki, ja mam tragiczną nockę za sobą obudziłam się o 1 i nie mogłam zasnąć do 6 żeby było jeszcze tego mało to o 5 jakaś burza się zaczęła, u Was też? Pioruny waliły w słup niedaleko od nas no koszmar (ja się boję burzy :-)) teraz mnie mdli... wczoraj spróbowałam babcinego pierniczka i niestety pognało mnie chwilę później do kibelka ale nic to... do przeżycia.
U nas bialutko zabieram za niedługo dziecko na spacer nad morze, z mężem mam kosę od wczoraj i nawet nie mam ochoty z nim rozmawiać
Ale tu cichutkoPewnie wszytskie w ramionach swoich ukochanych
Ja na mojego jeszcze chwilkę muszę poczekac a tymczasem słucham sobie spokojnej muzyczki i oglądam zdjęcia ze ślubu i z ciąży z Marcelem
Ach, już nie mogę się doczekac tego brzuszka dużego
:-):-)
Ja przez kilka miesięcy tak strasznie za brzuszkiem tęskniłam że szok. To jest coś wspaniałego i strasznie się cieszę, że znów mogę to przeżyc:-)
Hehe ale mnie wzięło na wspominki
Jak będziemy miały dział zamknięty to pokażę Wam zdjęcia z brzucholem![]()
Teraz też męczy mnie myśl o dużym brzuchu i to jeszcze w maju, czerwcu...Ale na myśl, że w tym brzuszku mieszka mała, kochana istotka, wszystko da się przeżyć. :-)Zastanawiam się nad dodatkowym ubezpieczeniem :-) Napiszcie mi dziewczyny czy Wy też ubezpieczyłyście się gdzieś dodatkowo, żeby poźniej dostać kasę z tytułu narodzin dziecka
pozdrawiam serdecznie
Witam i życzę spokojnej ciąży ;-)Witam! Jestem tu bardzo nowa... bo to moja pierwsza ciaza i ... wszystko jest noweTermin mam na 11 lipca. W zasadzie czuje sie niezle. Tylko tyje strasznie i ciagle jesc mi sie chce i ... spac. Pozdrawiam wszystkie przyszle i obecne mamusie!
![]()
Trzymam kciuki aby wszystko zakończyło się dobrze ;-)Witajcie dziewczyny:-)
Oficjalnie moge juz sie do Was zapisac:-) Termin na 19 lipca ale jakos daleko mi do skakania ze szczescia:-(
Witam, ja dziś zostałam w domu. Na 16 idę do lekarza i liczę na zwolnienie;-).
Sam, littleblue zdrowia wam życzęIzabell96 i kwiatek94 - fajnie, bedziemy odliczac razemJa tez poczatkowo ( w sensie kalkulator internetowy powiedzial) mialam termin na 27 czerwca, ale po ostatnim USG i pomiarach Groszka ( cale 1,73 cm
doktor zmienil na 2 lipca..
Czekam na relacje po wizycie, ja am dopiero temin na 9.12 ehhh jeszcze tyle czekania ale karte ciązy mi juz założąWitam po weekendzie :-)
U mnie bez zmian, raz lepiej, raz gorzej, ciążowo. Jutro mam wizytę u lekarza i już zaczynam się stresować, choć w duszy, tak tam głęboko czuję, że powinno być dobrze.Zobaczymy, czy przedłuży mi zwolnienie, bo w sumie to chyba chciałabym wrócić do pracy.

Ja też tak mam że jestem ciągle głodna ale radze sobie jedząc owoce na mandarynki, gruszki banany a dziś kupiłam sobie kiwi ale jeszcze musi poleżeć bo strasznie twarda :-) a wczoraj mężusia wysłałam po chipsy bo taką wielką ochotę miałam naszczęście kupił małą paczkęDziewczyny czy to normalne, że ciągle jestem głodna? Całymi dniami tylko jem i jem. I na dodatek mam ciągle ochote na czipsy, pizzę i czekoladę, czyli wszystko co strasznie tuczy i nie dostarcza żadnych witamin. M się śmieje, że założy kłódkę na lodówkę i szafki kuchenne
. No i coca-cola
, budzę się w nocy i mam taką chęć na colę... Juz nie kupuję, bo wypijam 0,5 litra w 5 minut.
. Czy któraś z was pozwala sobie na jakieś małe grzeszki jedzeniowe?

i od tego czasu przytulam 8 kg