• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
czesc dziewczyny..
ja tez zaczepiam mojego młodego i oddaje kopniakami. Wczoraj małżon chciał tez przyłączyć sie do zabawy ale jak połóżył rękę na brzuch to nastała cisza. W koncu stwierdził, że zasłonił małemu światło i mały uznał, że pora spać:)
...no a teraz w kwestii tego słońca...ja się tak nie bawie, że u mnie dziś go nie ma...:(

reklama
Witam wszystkie mamusie.

U mnie za oknem jakas tragedia pogodowa - widze tylko ciemnosc i szarość :-(:-(

willsonka - gratukuje córci !!!

Beatko - sliczne imie wybraliście dla córci . Nie wiem, czy nie zauwazyłam wczesniej , czy dopiero teraz napisałaś Roxanka :tak::tak::tak:
Ja to sie boje, żeby Lenka sie nie wdała w mamusie. Bo jak przypomne sobie swoje imprezki, to na pewno jej na nocne eskapady nie puszcze!!!

Fioletowa - dziękuje za info, nie miałam pojęcia, czemu w dzień dzidzia śpi, a w nocy szaleje.

A za mną od wczoraj chodzi spagetti z pesto. To dopiero moja 3 taka zachcianka w ciąży, że musze koniecznie dzis to zjeść :-):-):-)
Zmykam do garów:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry