Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
(...)
Z cyklu dolegliwosci- ja mam najgorzej jak po nocy probuje wstac z lozka. Juz sie nauczylam, ze szybkie wstawanie na jedna noge jest juz niewykonalne, wiec jak stara babcia najpierw dwie nogi na dol potem bardzo delikatne przejscie do pozycji stojacej a mimo tego czuje jakbym przez cala noc jakies szpagaty cwiczyla... A jak probuje zrobic krok to tak jakby mi sie jeszcze w kosc miednicowa? lonowa? nie wiem jak to sie zwie jakies tyczki wbijal. Potem nastepuje szuranie do lazienki w tempie slimaczym lub zolwim w zaleznosci (od dnia i formy o ile o takiej mozna jeszcze mowic :-)) Rozpisalam sie strasznie, ale czy ktoras z was wie wogole o czym pisze czy to tylko ja jestem takim zepsutym modelem? :-)
(...)
Teraz jeszcze tak nie mam, ale coś czuję, że zaraz będzie ;-)
:-)
Beatko to trzymaj sie dzielnie... najwazniejsze ze z cora wszystko dobrze...:-)

ehhh normalnie jak stara babcia, tu boli tam strzyka
to wbijanie to bol, tyko dosc rzadko sie pojawia, na szczescie. Bardziej szpagaty mi dokuczaja ;-) Ale zakladam, po tym co napisalas, ze to normalne objawy 'koncowki' ciazy... Byle do lipca :-)
).
.
. Łykam magnez i ostatnio pozwoliłam sobie na zwiększenie dawki, bo wyczytałam na ulotce, ze przy niedoborze Mg można łykać do 6 tabletek dziennie (a ja wcześniej brałam jedną i to tak średnio co drugi dzień). Od dwóch dni biorę tak ze 3-4 dziennie. Mam nadzieję, ze wyjdę z tego niedoboru
.