Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja we wtorek weszlam w 37 tydzien i poczulam jakby mi ktos zabral tone wegla z plecow a jeszcze wczoraj gin powiedzial ze maly wazy 2800g wiec wszystko jest ok i mam czekac na rozwiazanie 

Co do obiadu to ja dzis chyba po raz kolejny zrobie sobie fasolke szparagowa - swieza myje i gotuje w osolonej wodzie (ok 40 min). Potem na patelnie z maselkiem i bulka tarta, sole, mieszam i zjadam kilogramami
Wiem, ze chyba srednio zdrowe ale nie moge sie opanowac 
Wiec moze daruj sobie sprzatanie i gotowanie - maz ma dwie raczki a ty bolacy brzuch ;-)

Szybka akcja, dwa skurcze parte i płacz- PIEKNIE!!!
;-);-)
po swieze), a ja zgłupiałam i mówie,ze jeszcze tu Pan czeka, a ona mówi,ze tabliczka wisi,ze kobiety w ciąży beż kolejki sa obsługiwane... zatkało mnie
, bo robie tam zakupy raz w tygoniu i nigdy mnie to nie spotkało, z resztą wczoraj w tym sklepie jeszcze stałam na stoisku z serami, a potem przy kasie i nikt nie ustąpił

, a ekspedientki też nie reagowały, także chyba sporo zależy od personelu. No bo wiadomo jacy sa ludzie, wiec moim zdaniem to sprzedawca powinien reagować. 

własnie zjadłam sobie loda :-)( to tak przy okazji narzekania na zbedne kilogramy;-)) i mam zamiar popić go kawą z pianką, ide sobie zrobić...
Ja juz Magnum wciagnelam a teraz kawka czemu nie 
a drugi raz jakas mila pani rowniez w srednim wieku przepuscila mnie w kolejce do toalety. I to byloby na tyle
pomimo, ze zakupy robie co drugi dzien.
- wybuchnelam smiechem i oczywiscie przepuscilam ja... a moze wcale nie przepuscilam, bo ona juz stala i wykladala swoje zakupy z gory zakladajac, ze sie zgodze 
bo podobne do nas
i nasze corki i zony naszych synow beda mialy lepiej 
a brzuch to ja mam taki jak walec,znajomi sie dziwia ze sie tocze jeszcze
tośmy sobie ponażekały na chamstwo:-)