Właśnie przeczytałam przebieg porodu
niuty na "naszych porodach" i jej strasznie zazdroszczę takiego rozwiązania!!!!

Szybka akcja, dwa skurcze parte i płacz- PIEKNIE!!!
Niuta po porostu jesteś stworzona do rodzenia dzieci

;-);-)
Pewnie poniekąd dlatego sie tak stało, ze nie pojechałaś na porodówkę w dzień i przetrzymałaś te słabsze skurcze,ale i te bolące do nocy w domu. A pojechałaś jak juz było blisko!!!tez bym tak chciała, zeby dzidzia sie ruszała, a ja bym siedziała w domu tak długo,az skurcze bedą najwyżej co 8 min. Po co mam siedziec na porodówce. Ale to moge sobie chcieć i zyczyć... nie wiadomo jak to bedzie przebiegało!!!
Stopi ja też najczęściej sie spotykam z syytuacja odwracania głowy na bok lub udawania,ze mnie nie widzą, jak stoję w kolejce. W ciągu ostatnich 3 miesięcy, bo brzuch ciażowy mi widać od 5 miesiąca ciąży miałam 3-4 sytuacji, kiedy ktos mnie przepuścił w kolejce, a tak to stoję i wszyscy maja mnie w d****. Wczoraj byłam zaskoczona stoje sobie na mięsnym w Piotrze i Pawle (polski market) , przede mną facet jeszcze czeka, a tu Pani leci do mnie i mowi "proszę, co dla Pani"( w ogole skakała przede mną pokazywała mi jak wędlinka wygląda, chodziła na zaplecze

po swieze), a ja zgłupiałam i mówie,ze jeszcze tu Pan czeka, a ona mówi,ze tabliczka wisi,ze kobiety w ciąży beż kolejki sa obsługiwane... zatkało mnie

, bo robie tam zakupy raz w tygoniu i nigdy mnie to nie spotkało, z resztą wczoraj w tym sklepie jeszcze stałam na stoisku z serami, a potem przy kasie i nikt nie ustąpił

, a ekspedientki też nie reagowały, także chyba sporo zależy od personelu. No bo wiadomo jacy sa ludzie, wiec moim zdaniem to sprzedawca powinien reagować.
Pogoda u nas dzis letnia- słonko i dosyć gorąco,ale tylko dziś, jutro ma być max 18 stopni i ma padać deszcz...:-

-( i taka pogoda w kratkę słyszałam, ze ma być do końca czerwca... to nie jest lato, co najwyżej wiosna ...
Korzystam i piorę wszystko co mam do wyprania...
własnie zjadłam sobie loda :-)( to tak przy okazji narzekania na zbedne kilogramy;-)) i mam zamiar popić go kawą z pianką, ide sobie zrobić...
komus miałam jeszcze cos napisac,ale nie pamietam co i komu...ehhh skleroza nie boli