reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Czejsc dziewczynki,u mnie w miare słonecznie,nocka bez męża ale za to obudziłam sie w lekkim szoku:szok:przespałam 8 godz.bez przebudzenia na siku,nawet nie pamietam że można tak spac.:-D
Ja od dzis mam pozwolone znów zazywac ruchu,to chyba troszke posprzatam i poprasuje,oczywiście w granicach rozsadku bo bym jeszcze chciała z tydzien pochodzic z bembonkiem:tak:Lekarze mnie strasza ze na dniach urodze ze wzgledu na wage małego,tylko ze ja nie mam żadnych objawów rodzenia.zero skurczy,brzuszek nie twardnieje,i nie opuszcza sie:confused:jeszcze może wytrzymam w takim razie do końca terminu i urodze 5 kg.grubaska.:-Dmoże jutro na ktg coś sie dowiem.
A ja mam ochote na pierogi z jagodami,bo już sie zaczeły,tylko ze raczej sama sobie nie nazbieram,chyba kupie jutro truskaweczek na pocieszenie i nimi zrobie:happy2:
miłego dzionka

reklama
czesc dziewczyny!

poczytałam Was trochę,ale co komu konkretnie miałam napisać... hmmm

dobra to tak ogólnie:

po pierwsze, trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które chcą dzisiaj sie rozpakować

po drugie, tzrymam kciuki za wizytujące dwupaczki u różnych specjalistów

A oprócz tego dołączam sie do grona lipcówek, które miały dzis koszmary. Ja taka biedna, sama w łóżku, burza przez cała noc... i jeszcze do tego koszmary...

pierwsza pobudka po 1.00 na siusiu, o 4.40 obudził mnie potężny grzmot,az blokiem zatrzęsło..ehhh i potem juz nie mogłam zasnąć od tych grzmotów, a jak zasnęłam, to przyśniło mi sie,ze mój mąż ode mnie odchodzi i tak sie wymęczyłam, bo nie chciałm go puścić, a on niewzruszony był...

następna pobudka "grzmotowa" o 7, a potem udało sie zasnąć do 9.30

ale przez to wszystko boli mnie głowa, humor mam do 4 liter, a za oknem leje(dobrze słyszałaś Gabiaz o tym południu) i nie wiem czy mi sie wydawało,ale jakis grzmocik słyszałam taki donoszący sie z daleka... mam nadzieję,ze to tylko jakis motor był...

nigdzie dziś nie wychodzę, bo brzuch od wczoraj kamienny, pogoda nie nastraja, a i nie mam po co - sama w domu, jeśc mam co, więc dzis śpie i oglądam tv.

przyjmuje wszelkie wirtualne promienie słoneczne z miłą chęcią... buziaki

Witam sie i ja :-)

Ja tez nocka z durnymi senkami :szok: kiedy to sie skonczy....??? A tak poza tym to slonko swieci rewelacyjnie tylko jakos zajeb....wieje :baffled: trza ruszyc dupke na ryneczek,zakupki,obiadek,spacerek na podworko i troszke do pisakownicy ;-):tak::-).....

Miłego....

jakbym o sobie czytała, tyle że jakoś nie mam weny na piaskownicę z córcią:sorry2:
albo inaczej, musiałabym chyba zawieźć się samochodem na plac zabaw:cool2::zawstydzona/y:

Wiadomość od Naszej Matyldy:

" Dzisiaj o godz. 9:30 zostalismy szczęśliwymi rodzicami:biggrin2: Franiu ma 56 cm i 3370g. i dostał 10 pkt. Buziaki!!!"

reklama
Do góry