Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Czejsc dziewczynki,u mnie w miare słonecznie,nocka bez męża ale za to obudziłam sie w lekkim szoku
przespałam 8 godz.bez przebudzenia na siku,nawet nie pamietam że można tak spac.
Ja od dzis mam pozwolone znów zazywac ruchu,to chyba troszke posprzatam i poprasuje,oczywiście w granicach rozsadku bo bym jeszcze chciała z tydzien pochodzic z bembonkiem
Lekarze mnie strasza ze na dniach urodze ze wzgledu na wage małego,tylko ze ja nie mam żadnych objawów rodzenia.zero skurczy,brzuszek nie twardnieje,i nie opuszcza sie
jeszcze może wytrzymam w takim razie do końca terminu i urodze 5 kg.grubaska.
może jutro na ktg coś sie dowiem.
A ja mam ochote na pierogi z jagodami,bo już sie zaczeły,tylko ze raczej sama sobie nie nazbieram,chyba kupie jutro truskaweczek na pocieszenie i nimi zrobie
miłego dzionka

Ja od dzis mam pozwolone znów zazywac ruchu,to chyba troszke posprzatam i poprasuje,oczywiście w granicach rozsadku bo bym jeszcze chciała z tydzien pochodzic z bembonkiem

A ja mam ochote na pierogi z jagodami,bo już sie zaczeły,tylko ze raczej sama sobie nie nazbieram,chyba kupie jutro truskaweczek na pocieszenie i nimi zrobie

miłego dzionka