dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Guslicku- Ewa ma dobry pomysł
Dawaj adres!:-)
Dawaj adres!:-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dawaj adres!:-)

Jula zasneła ok 20:40 i wstała o 6 na jedzonko i spała do 7:20. Raz w nocy tylko się kręciła ok 4 ale to chwilunie trwało. Także mama wyspana dziś

podniosłam jej oparcie w gondoli i mała zamiast pół leżeć to wciaż siedziała, kazdy podchodził i pytał ile ma mcy. A podeszła laska z córeczką ktora wyglądała na 6 mcy a się okazało ze ma ledwo 7 tyg
waga 5800 a urodzeniowa 3300 wiec nieżle przybrała na wadze

poryczałam się teściowa i mama też. Oczywiście powiedzialam TAK

Trzymajcie kciuki!! Włączyłam też grzejniczek na strychu może dopomorze 
potem wtajemniczyć np. moją mamę, coby pomogła mi np. w pozostawianiu gdzieś w lesie tajnych przesyłek
och... chyba się zaczynam wkręcać dziewuszki 
Witam witam i o nastrój pytam :-):-):-)

więc jestem dumna mamusia aaa i ostatnio powiedział co prawda po swojemu ale brzmiało jak Ewelinka (imie jego siostrzyczki) 

Jeśli się zgadzacie to ja poszukam czegoś jak wróce od babci z obiadku 
Moge nawet potem się zająć wszystkim ... 

mam jakiś dobry humor
nawet caaaały dom posprzątała 

Moj Los jeszcze 2 lata temu nie bardzo znal moja date urodzenia (jestesmy z soba 5) i wogole z romantyzmem to u niego cieniuuutko.... Ja tez czesto mu robilam prezenciki: albumy, karteczki, ciasteczka, kolacyjki, zeszyciki, CD i kasety z naszymi przebojami, lisciki) a on najczesciej sie tlumaczyl ze nie mial czasu do sklepu
Kocham go bo pod innymi wzgledami jest wspanialym czlowiekiem ale niektore rzeczy mnie dobijaja...

:-):-):-)