reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam mamuśki
Temat wyjazd lipcóweczek
Znając życie to wolę nie planować więc na razie się nie nastawiam, bo jak to w moim 27 letnim życiu bywa , to jak planuje to zawsze coś , albo Stasiek ma duszności , albo M nie dostanie urlopu , albo z kasą ciężko, bo znowu coś wyskoczyło, więc jak będzie już tak daleko to dam znać!
Talenty
Dmuchawcu , Ewo chciałabym mieć chociaż troszkę waszych umiejętności, no wiersze to kiedyś pisałam , no ale nie takie, a tworzenie coś z niczego czasami mi tylko kulinarnie wychodzi więc jestem pełna podziwu dla was!
Swojskie wino
To się rozumie , ale na razie to tylko mogę ewentualnie łyczka , żeby mi się nie zachciało! Ps. Mój M ostatnio musiał wylać całą bańkę , bo się ocet zrobił!
Justysia nie przejmuj się ja też tylko mogę popatrzeć , a najgorsze jest to ,że ja straszna piwiara jestem , i jak przed kimś stoi kufel złocistego zimnego napoju to mnie skręca jak nie wiem co!

Wszystkim małym półroczniakom wszystkiego dobrego!

Ostatnia edycja:
reklama
Jasne, jasne;-) Ale nie martw się, rozumiem, ze czasem człowiek potrzebuje sam siebie dowartościować:tak::-D:-D:-D Buziak!
Nie miała zamiaru się dowartościowywać , ale tak jakoś wyszło:-D
Ale to jeszcze nic ostatnio zadzwoniłam do dziekanatu i pytałam się o reinkarnacje , zamiast reaktywacji! To dopiero było! :-D

Liiiiiiiiiiiiiiiii musze sie pochwalic bo pekne, nikomu nie moge powiedziec bo nawet do melza sie nie moge dodzwonic, a reszcie jeszcze cichosza, ale wam jak zawsze pierwszym :-) Dzisiaj jedziemy podpisywac umowe i od 1 kwietnia mamy nowe mieszkanko, ktore jest poprostu sliczne!!! :tak: Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa i juz planuje jak go urzadze... Ehhh :tak:Nawet Maly teraz bedzie mial pokoik w koncu, bo troche sie ciasno zaczyna robic...i 30 metrow wiecej to dla mnie olbrzymia zmiana :-)

BeataZ wszystkiego najlepszego dla Marisski
i dla innych solenizantow o ktorych nie wiem tez

Ewa u mnie dzisiaj lasagna ze szpinakiem w kazdym razie bede troche kombinowac z tego co jest w lodowce, ale dziekuje za inspiracje :tak:

Aniu ja tez przeczytalam duzo takich ksiazek ale moj maz jest z tych 'do odstrzalu' :-D Ale i tak go kocham najbardziej, a dzisiaj to wogole ma wszystko wybaczone :-D

Ja tez abstynentka i czekam az sie skonczy ten okres, ale czasem sobie minimalna ilosc winka czy baileisika wieczorem lykne :-):zawstydzona/y:

Ehhh nie wiem jeszcze mialam cos napisac ale wybaczcie mam przycmiony umysl ;-):-D

niutka to sie musieli z ta reinkarnacja zdziwic :D

Ostatnia edycja:
Liiiiiiiiiiiiiiiii musze sie pochwalic bo pekne, nikomu nie moge powiedziec bo nawet do melza sie nie moge dodzwonic, a reszcie jeszcze cichosza, ale wam jak zawsze pierwszym :-) Dzisiaj jedziemy podpisywac umowe i od 1 kwietnia mamy nowe mieszkanko, ktore jest poprostu sliczne!!! :tak: Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa i juz planuje jak go urzadze... Ehhh :tak:Nawet Maly teraz bedzie mial pokoik w koncu, bo troche sie ciasno zaczyna robic...i 30 metrow wiecej to dla mnie olbrzymia zmiana :-)

BeataZ wszystkiego najlepszego dla Marisski
i dla innych solenizantow o ktorych nie wiem tez

Ewa u mnie dzisiaj lasagna ze szpinakiem w kazdym razie bede troche kombinowac z tego co jest w lodowce, ale dziekuje za inspiracje :tak:

Aniu ja tez przeczytalam duzo takich ksiazek ale moj maz jest z tych 'do odstrzalu' :-D Ale i tak go kocham najbardziej, a dzisiaj to wogole ma wszystko wybaczone :-D

Ja tez abstynentka i czekam az sie skonczy ten okres, ale czasem sobie minimalna ilosc winka czy baileisika wieczorem lykne :-):zawstydzona/y:

Ehhh nie wiem jeszcze mialam cos napisac ale wybaczcie mam przycmiony umysl ;-):-D
To gratulacje nowego M, wiem co czujesz ja też od 1 kwietnia mam własne M !

GRATULLUJE KOCHANIUTKIE WŁASNYCH MIESZKANEK!!!

To teraz na na nowe ściany nowe BEBY:-p:-p:-p:-p;-):-)!!!

Ciekawe jak z tym naszym planem,czy gosciu działa ,czy co:confused::nerd:.

reklama
Cześc matki wariatki!
Noc? tragedia, koszmar, makabra itd itp... :wściekła/y: Połozyłam go tradycyjnie o 19:30. O 22 pobudka, płacz.. dostał herbatki.. dalej płącz. Dałam mu maść na ząbki.. cisza. Tak więc winowajca jest znany. Godz 24 znowu płacz pobudka, dałam soczku, spał przez chiwle, w koncu wzięłam go do nas do łożka. Wiercił się i kręcił, bączki mu dokuczały, strasznie się napinał. I tak do 4.. Pobudka, butla i zachciało mu się bawić :confused: W koncu się znudził bo nikt nie reagował więc po 5 usnął. Pobudka przed 7 i znowu ochota do zabawy. Normalnie jestem padnięta :confused:
Mężul teraz wziął go do teściów bo kurcze w domu taki sajgon że masakra :dry: Trzeba to wszystko ogarnąć.:-p

A tu cały czas temat Walentynek. Ja nie wiem jak to z tym dniem będzie tym bardziej że to nasza pierwsza rocznica ślubu. Rodzinka myśli że zrobimy jakąś imprezke :confused: Szczerze powiedziawszy wole ten dzień spędzić z mężem. Mały prędko chodzi śpi więc zrobiłąbym jakąś pyszną kolacje dla nas, poźniej może wspolna kapiel hmmm i coś się jeszcze wymysli :-p
Zazwyczaj to dostaje od S kwiatki, tzn różyczke :confused: Chociaz raz dostałam misia, takiego mieciutkiego.. teraz Kacperuch sie nim bawi hehe
No a w zeszłym roku to nie liczyłam na dodatkowy Walentynkowy prezent. Obrączka była tym najważniejszym prezentem . Jednak S mnie zaskoczył. W trakcie wesela zadedykował mi piosenke, padł na kolana, i wręczył mi ogromny bukiet z 14 czerwonych długich róż, no i wyznał mi miłość :-p Zaskoczył mnie totalnie.. I bardzo się wzrusyzłam, popłakałam się :-D

Dziewczyny gratuluje mieszkan!! My mielismy zmieniac mieszkanko ale jednak przez pare meisiecy zostajemy przy tym aktualnym :tak:

Do góry