reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

tak Justynko można w aptece kupić u nas 16 zł
A powiedz od czego on moze mieć tę suchą skórkę, ma jakieś uczulenie? Bo ty kiedyś coś o nutramigenie pisałaś , pił Julek? czy mi sie pokiełbasiło:baffled:

mi dermatolog powiedziała,że te maśc co miałam na zmiany skazowe , to była maśc robiona z hydrocortizolem, kwasem bornym, to ona spowodowała u Filipka trądzik, bo coś w tam niej jest , co zatyka pory. I chyba to prawda, bo jak tylko zeszły te suche,czerwone zmiany skazowe, to pojawaiły się wągry czarne i co jakis czas pryszczyki.
Mam nadzieje,że teraz sie tego pozbedzimy, mamy neomencyne, to jest taki antybiotyk punktowy do smarowania na zaczerwienienia, na noc mam go smarowac taką zawiesiną z cynku, żeby wysuszył te wągry , a rano smarowac lipobazą żeby nie wysuszyć skóry , no i zadnej oliwki.

A w ogóle to dziś pustoooooooooo
PUK, puk, puk?:confused::confused::confused:

reklama
Witam popołudniowo , Maks mi właśnie zasnął to mogę sie po udzielać! Dzisiaj dzionek nam minął całkiem sympatycznie, rano odwiedziła mnie koleżanka z 1,5 roczna córeczką, pogadaliśmy i poszliśmy sobie na spacerek ,Maks zasnął i spał ponad 2 godziny, troszke na dworze potem w domku! Obudził się jakiś marudny , ale żel zdziałał cuda i humorek mu się poprawił!
Teraz sobie siedzę pije kawkę, może któraś mi potowarzyszy?

Magdalenko ja mam suchą skóre!!
A JUlek też ma takiego liszajka suchego na buzi i smaruje mu i raz sie poprawi ,a spowrotem to samo.:/

a NUTRAMIGEN miałam bo wysypało małego,myślałan,że to po NANIE.
Ale to miał po jogurcie bo matka durna dała spróbować danio:sorry2:.
No i pijemy NAN ,ta puszke jedna mieszałam mu z nanem ,na poczatku nie chciał załapać ,ale po 3 razach mucił.
Karol wogóle nie chciał mi tego świństwa pić no i był przez to na cycku długo.:blink:

witam sie kochane...przypominam sie tylko ...nie bede najprawdopodobniej do niedzieli bo siostrzyczka do mnie z mezem i dzidzia wlansie jada...mialam dlatego dzisiaj kupe sprzatania :(...ale mam juz porobione i do 22 godzinki mam jeszcze czas dla siebie :) joni juz spi :)

buziaki !

Ahoj załoga lipcowa:-D
Melduję,że żyję z dnia na dzień...chorujemy na zmainę...teraz da ma zapalenie gardła...tydz temu miał Bartek....QQQQ mam dośc tych chorób...
Zmykam spac babeczki...:sorry2:

No to ja tez coś napiszę, żeby maylah miała co czytać :)

Może napiszę juz dziś, że w piątek mnie nie będzie. Jade z mężem na szkolenie/imprezę integracyjną. Wyjeżdżamy wcześnie rano, więc dziciaki odstawiamy juz jutro wieczorkiem do moich rodziców. Jeszcze nie zostawali obaj na noc u nich. Tomi ostatni raz spał poza domem jak się rodził Adam, więc zobaczymy jak będzie :) Mam nadzieję, że dadzą się wnuczki babci i dziadkowi wyspać :)

Jutro będę miała troszkę szykowanka, coby żadnej kaszki, słoiczka, bodziaka czy piżamki nie zapomnieć... no ale na pewno zdażę do Was zaglądnąć :)

A teraz lecę spać! Bo jutro jeszcze czeka nas pakowanie wszystkich klamotów potrzebnych na grę integracyjną.
Dobranoc!

Ewuniu i Gadzinko,
Dziękuję że coś napisałyście, bo inaczej musiałabym posta pod postem umieścić a nie wiem co na to by Iwonka nasza kochana powiedziała, pewnie by mnie znowu chciała ugryźć:-D:tak::-D:-):tak::-)

No ja już po baseniku, farmę obrobiłam, dzieciątko śpi, zaraz idę sie Mężem zając, bo ponoć dziś dzień mężczyzny:-p
Chyba mam forme coraz lepszą, bo coraz mniej zmęczona wracam z basenu,ale się cieszę, bo zawsze łąduję się pozytywną energią tam. A dziś jeszcze odkryłam że u ans się fajny klub fitness otowrzył, i sa tam zajęcia z aerokiksobksingu, czy jakoś, dla pan które, łaczy w sobie elementy aerobiku i walki, ponoc bardzo cieżkie, ale można sie wyzbyc negatywnych emocji, rozładować- JUSTYŚ to cos dla nas. Worki nam do boksowania nie beda potrzebne:-D:-D:-D A właśnie jak było na basenie??
przepraszam,że Cię troszke popluskałam, hehehe:tak:;-):tak:

Kurczę mam nadzieje,że coś się ruszy to nasze forum, bo wiosna idzie, a nie zima, pora się obudzić ze snu zimowego:-):-):-):-)

Verciku, a Ty kochana coś nasze Warty opusciłas? Jak tam u Ciebie, jak Twój M. nakopałaś na dupę mu?:-D:-D
Buzięta dla Was :tak:;-):tak::-D:-):tak::tak::-p

reklama
u nas dzis w galerii nocne wyprzedaze :) niedawno wrocilam - i padam na twarz juz ale zaczelam robic jeszcze muffinki na jutro dla mezula bo przyjezdza z delegacji :) ostatnia blaszka i ide spac ................

tez bym poszla na basen z maluychem i tak wybieram sie wybieram ... moze wkoncu sie wybiore czekam az troszke cieplej bedzie

WSZYSTKIM NASZYM MAŁYM MĘŻCZYZNOM ŻYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO

Do góry